Milyen módszerrel tudnék a leghatékonyabban fogyni?
Addig ne fogyókúrázz, amíg szoptatsz!
Főleg, hogy a szoptatás a legjobb fogyókúra...
Ha most kezdesz bele a fogyózásba, megváltozik a tejed összetétele, ami nem tesz jót a babának.
Viszont a következőt tudom ajánlani:
-Csökkent le a napi szénhidrátmennyiségedet (lisztet, keményítőt tartalmazó ételek), és ne egyél kenyeret, péksütit 11 óra után.
-A napi ételmennyiséget is csökkentsd, mondhatni "mindenből csak egy marékkal". Így éhesebb leszel mint addig, viszont ezt az "egy marékkal" gondolatot naponta 4-5-ször is megteheted, de arra figyelj, hogy étkezések között elteljen 3 óra. Főleg húst egyél zöldségekkel (nyersen, párolva, főzve, sütve), vagy bármit amit megkívánsz, de ne legyen pékárú. Ébredés után 1 órán belül egyél valamit. Pl: 2 tojás (esetleg natúr rántotta) valamilyen salátával, vagy magában.
-Egyél sok zöld zöldséget, sok folyadékot. 4-5 litert naponta, ha bírsz.
-Gyümölcsöt ehetsz, de csak délelőtt. Mondjuk tízóraira.
-Vegyél pocakszorító bugyit, bár a fűző lenne a legjobb, az gyomortól csípőig fog. Ugyanis a mozgás közben, amihez ugye a baba hozzászoktat, kalóriát égetsz el, fogyni kezdesz. Viszont a megnyúlt bőr csúnya. Így a fűzővel a bőröd vissza tud ugrani a szülés előtti "méretre".
Kérdéseidre a válasz:
-A búzakorpa annyira nem hizlal, de tejjel már határeset. Reggelire jó.
-A rántottába ha nem teszel semmit, és nem eszed pékáruval, nem hizlal. Én paradicsommal, uborkával szoktam enni. Tudom, kicsit "merész", de hamarabb jól lakok...
-Bármilyen zöld színű zöldség jó lehet, a színes valamint az édes ízű zöldségek már hizlalhatnak, úgyhogy óvatosabban velük, de ne maradjanak ki.
-Konkrét kaját nem tudok, ami jó lehet, de tippem van: próbáld leszorítani (észszerű határok közé) a szénhidrátmennyiséget, növelni a fehérjebevitelt. Ezzel méregtelenítesz, és átállsz a zsírégetésre. De óvatosan! Addig míg szoptatsz, ne lépj semmi drasztikusat. A babának kell a zsírmennyiség is a tejbe (márcsak ezért is fogyaszt a szoptatás) Mindent csak lépésről-lépésre. És ne hagyd abba szoptatást idő előtt csak a kilók miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!