Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket mi motivált a legjobba...

Titeket mi motivált a legjobban a fogyókúrátok közben?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 12:28
 1/8 Szoondiii ***** válasza:
0%
ha normálisan eszel, kevés szénhidrátot akkor nem a fogyásban kell motiváció.. és mégis fogysz..
2012. aug. 7. 12:34
 2/8 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés :)
2012. aug. 7. 12:36
 3/8 Szoondiii ***** válasza:
0%

lehet, de én úgy láttam eddig, hogy az egyetlen valamire is vezető válasz.

persze a fogyókúra - hízás - fogyókúra - betegség körben benne lehet maradni komoly elhatározással és kitartással.

2012. aug. 7. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
A magam elé kitűzött cél, és az, hogy láttam, hogy haladok felé. :)
2012. aug. 7. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
az hogy nem faradok el hamar, bírom az iramot, egeszsegesebb vagyok, mar 4számmal kisebb ruhakat vasarolok es ezerszer csinosabbakat mint amikor még 100kg voltam, és a pasim mindennap csodaszépeket mondd nekem :))
2012. aug. 7. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Az, hogy 81 kg helyett 72-őt mutat a mérleg! és rájöttem, hogy nagyon szeretek diétázni és sportolni!!!
2012. aug. 7. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:
az, hogy egyre csinosabb vagyok, és hétről hétre mámoros boldogsággal fedezem fel magamon az egészséges életmód újabb "tüneteit"... pl eltűnő narancsbőr, leeső nadrágok, dúsabb haj, izmosabb alak (ez mondjuk az edzéstől van)
2012. aug. 7. 15:13
 8/8 anonim válasza:
Motivációt mindig az ad, ha elképzelem, hogy már el is értem, amit akartam, és élvezem a sikereit. Ez igazán lelkesítő.
2012. aug. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!