Szerintetek gáz?
Én egy 13 éves lány vagyok... 165 cm és 67 kiló..De erős csontozatú vagyok és nem is a csont soványságot örököltem anyumnak is van egy pici hasa tesómnak is meg apumnak is...
Én nagyon szeretnék 60 kilóra lemenni (utána majd látom még h az alakom kíván e még fogyást!!)
Már egy ideje fogyózom és le is ment 5-6 kiló.. Már ez is látványos, már rengetegen megjegyeztek...A diétám a következő: Nem eszek hizlaló kaját és napi háromsztor étkezek este 6 után már nem eszek semmit.Esténként futni szoktam és Béres Alexandra dvd-jét csinálom.. Inni csak csapvizet vagy mentes vizet iszom..Szoktam gyümölcsnapot tartani és félévente-évente 1X böjtölök.. Szerintetek így sikerül elérnem a 60kilót?? :)
Persze, hogy sikerülhet. Ha eddig fogytál, akkor nem látom, miért ne folytatódna.
Csak ne türelmetlenkedj, adj időt hozzá. Tehát ne holnapra akard elérni.
Nem számít, hogy milyenek a szüleid, ha eléred a célod, tök jó alakod lesz.
Egyél vitamint, nyers olívaolajat (a telítetlen zsírsav bevitel nagyon fontos, és nem hizlal), ehetsz párolt sovány húst, és nyers zöldségeket.
Ezekben elhanyagolható mértékű a szénhidrát, és tartalmaz mindent, amit kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!