Feherjeturmixot a halando fogynivagyoknak is inni kell (ene)?
Figyelt kérdés
Olvastam rola, hogy inni kene, de en nem hiszem, hogy lenne ra penzem. Meg tudja valaki mondani, milyan arkategoriaban van?
Sportolok, igyekszem odafigyelni, hogy mit eszek, menni fog plusz feherje nelkül is?
2012. aug. 7. 09:40
1/8 anonim válasza:
Ha meg tudod oldani szilárd ételekből a fehérjeszükségleted, akkor nincs szükség protein kieg-re :)
4/8 A kérdező kommentje:
Remelem a fö kerdesre ment a valasz. :) Köszi!!
2012. aug. 7. 10:10
5/8 anonim válasza:
Egy normális vegyes táplálkozás simán fedezi a napi fehérjeszükségletet. Ha nem végzel kemény súlyzós edzéseket, akkor felesleges a tápkieg, csak drága széklet lenne az eredménye.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem igazan. Jarok edzöterembe, felvaltva cardio meg gepek, de csak egy kis alakformalas a cel, semmi komolyabb.
2012. aug. 7. 10:21
7/8 Smartguy86 válasza:
Elsődleges cél minden esetben a szilárd táplálék! A kiegészítő a nevéből adódóan csak kiegészít, amennyiben szükséges.
8/8 anonim válasza:
Valóban nem kell, mivel csak kiegészíti a szilárd ételeket.
Mondjuk én szoktam inni, mert nagyon finomak és emiatt nem kívánom az édességeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!