Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fehérjeturmixot miért kell...

A fehérjeturmixot miért kell sovány tejjel vagy vízzel inni? Lehet kicsit hülye kérdés de miért nem jó sima tejjel?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A tejzsír miatt!Lassítja a fehérje felszívódását

2010. ápr. 26. 20:31
 2/6 A kérdező kommentje:
De végül felszívódik az összes, nem? Meg persze a tejben is van némi fehérje.
2010. ápr. 26. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Am köszi a gyors választ. Végül úgy döntöttem hogy megiszom vízzel, aztán majd iszok tejet egy fél óra múlva.
2010. ápr. 26. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

ne legyél már hülyye--az a lényeg h gyorsan felszívodjon edzés után,és a sovány tej is rossz,mert a laktóz is lassítja a felszívódást.

reggel ihatsz tejjel,ha nagyon szeretnéd,de edzés után vízzel

baromi finom izek vannak,ne h már kislány legyél és ne tudd lenyomni

olvasd el,hogy miért nem jó a tej

[link]

2010. ápr. 27. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Scitec oldalán is kérdezték, Szász Máté válasza:

3112

2010-04-06 19:57:03

Hello!

Lenne 1 kérdésem. Nemrég vettem 1 100% Whey protein Professnal-t 920 grammosat és az van írva a dobozára hogy tejjel kell meginni, de én ugy hallottam hogy vyzzel jobb. Akkor most miekkel igyam?

Ja és az nincs ráirva hogy mennyi folyadékkal kell. Én 500 ml-vel iszom. Az ugy jo?

köszi

Szia!

tejjel is jó, vízzel is jó. vannak akik gyümölcslével isszák. igazából egyremegy. a higítást is rád bíznám. a fél liter megfelelően híg, de akár 2dl-el is ihatod. ez nem kreatin, itt nem számít annyira. az azonban tény, hogy több folyadékkal minden jobban szívódik.

köszi a leveledet!

Csao

Máté

2010. ápr. 27. 17:51
 6/6 A kérdező kommentje:

10:40 "ne legyél már hülyye--az a lényeg h gyorsan felszívodjon edzés után,és a sovány tej is rossz,mert a laktóz is lassítja a felszívódást.

reggel ihatsz tejjel,ha nagyon szeretnéd,de edzés után vízzel

baromi finom izek vannak,ne h már kislány legyél és ne tudd lenyomni"

.nem írtam olyasmit hogy szar az íze. A legszarabb ízű dolgokat is megeszem/iszom ha van benne fehérje. Másrészt meg nem edzés után ittam mikor kiírtam a kérdést. Azért vágom a témát, csak a tejjel kapcsolatban nem voltam biztos.

Köszi a válaszokat!

2010. ápr. 28. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!