A fehérjeturmixot miért kell sovány tejjel vagy vízzel inni? Lehet kicsit hülye kérdés de miért nem jó sima tejjel?
Szia!
A tejzsír miatt!Lassítja a fehérje felszívódását
ne legyél már hülyye--az a lényeg h gyorsan felszívodjon edzés után,és a sovány tej is rossz,mert a laktóz is lassítja a felszívódást.
reggel ihatsz tejjel,ha nagyon szeretnéd,de edzés után vízzel
baromi finom izek vannak,ne h már kislány legyél és ne tudd lenyomni
olvasd el,hogy miért nem jó a tej
Scitec oldalán is kérdezték, Szász Máté válasza:
3112
2010-04-06 19:57:03
Hello!
Lenne 1 kérdésem. Nemrég vettem 1 100% Whey protein Professnal-t 920 grammosat és az van írva a dobozára hogy tejjel kell meginni, de én ugy hallottam hogy vyzzel jobb. Akkor most miekkel igyam?
Ja és az nincs ráirva hogy mennyi folyadékkal kell. Én 500 ml-vel iszom. Az ugy jo?
köszi
Szia!
tejjel is jó, vízzel is jó. vannak akik gyümölcslével isszák. igazából egyremegy. a higítást is rád bíznám. a fél liter megfelelően híg, de akár 2dl-el is ihatod. ez nem kreatin, itt nem számít annyira. az azonban tény, hogy több folyadékkal minden jobban szívódik.
köszi a leveledet!
Csao
Máté
10:40 "ne legyél már hülyye--az a lényeg h gyorsan felszívodjon edzés után,és a sovány tej is rossz,mert a laktóz is lassítja a felszívódást.
reggel ihatsz tejjel,ha nagyon szeretnéd,de edzés után vízzel
baromi finom izek vannak,ne h már kislány legyél és ne tudd lenyomni"
.nem írtam olyasmit hogy szar az íze. A legszarabb ízű dolgokat is megeszem/iszom ha van benne fehérje. Másrészt meg nem edzés után ittam mikor kiírtam a kérdést. Azért vágom a témát, csak a tejjel kapcsolatban nem voltam biztos.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!