Mi lehet az oka, vagy csak ido kell?
Figyelt kérdés
Mar 2 es fel hete aktivan sportolok heti 4 szer.Egy edzesem olyan 40 perc futasbol + a tobbi...Elegge vastagok a vadliaim,es ez miatt kezdtem el sportolni,de egyelore semmilyen eredmeny,rosszul csinalom,esetleg mas gyakorlatokat kellene vegeznem,vagy tobb ido kell?(a combjaim rendben vannak,csak a vadlim vastagabb)2012. aug. 7. 07:42
1/6 Smartguy86 válasza:
Diéta? Tervezett étrend megvan?
2/6 Szoondiii válasza:
jaja, miket eszel?
bakker némi mozgástól senki nem fogy le, hát akkor mi lenen? egy sportoló egyszerűen elfogyna..
3/6 anonim válasza:
A sport kell, mert amiatt nem leszel plöttyedt, de a fogyókúra alapja az étrend.
4/6 Szoondiii válasza:
mondjuk én azt mondom, hogy egy jógás, taichi-s, harcművész vagy gyógytornás sem plöttyedt, pedig ezek nem sportok.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen,igyekszem naponta nem tul tenni az 1200-1300 kcal-t
2012. aug. 7. 11:02
6/6 anonim válasza:
"már 2ésfél hete"... ezen elmosolyodtam :) ez szinte még semmi... hónapok kellenek a látható eredményhez sport és diéta esetén is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!