Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt fogyhatok le?

Mennyi idő alatt fogyhatok le?

Figyelt kérdés
165 cm és63 kg vagyok legalább 5 kg-t le szeretnék fogyni. Naponta 2km -ert futok és 1-et sétálok. Csak 1000 kcal-t viszek be naponta szerintetek mennyi idő alatt fog sikerülni??
2012. aug. 6. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Látom nem értetted meg a lényeget. No mindegy, segíteni próbáltam, de látom nem érdemes. :)
2012. aug. 6. 13:03
 12/14 Szoondiii ***** válasza:
7%

9. válaszadó, szerinted miért érdekelne, hogy mennyire tetszik/nem tetszik a stílusom?

Komoly téma, így is szélsőséges állapotok vannak (egészségügy) - szélsőséges eszközzel kell egyensúlyba hozni a dolgot. Ha nem tetszik amit mondok? Majd a gyermekednek tetszeni fog. Neki sem? Majd az unokád megérti.

Nem lehet megváltani a világot, de mint írtam, hosszú idő alatt majd szépen alakulhatnak jó irányba is a dolgok. A beteges táplálkozási anomáliák eltűnésével szépen lassan egészségesebb emberek lesznek, és ez fog terjedni, erre egészen jó esélyek vannak. Úgyhogy velem kár foglalkozni, tanuljátok meg amit nektek kell, én a lehetőséget megadom.

És nyitogasd a bicskád, csütörtökön a Budapesti Corvinus Egyetemen táplálkozás témájú beszélgetést tervezek az Élelmiszertudományi Karon. Boxolással indítunk, hogy felfokozzuk a vérkeringést, és hogy az idiótákat kib.asszam az utcára, lehet hozni bicskát is, vélhetően túlteszem magam rajta :)

2012. aug. 6. 13:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menjetek privátba és ne offoljátok szét szegény kérdező kérdését.
2012. aug. 6. 13:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd már a hülye harcművészetedet, meg a Covinus Egyetemet. Nem látod, hogy senki nem vevő erre itt?

Menj, és üssétek-vágjátok egymást azokkal, akiket ez érdekel.

2012. aug. 6. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!