Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Fontos

Szöszi1994 kérdése:

Mit csináljak? Fontos

Figyelt kérdés
En egy 15 éves lány vagyok kb. 173 cm vagyok és 67 kg:S. Nagyon dagi vagyok szerintem és minél hamarabb le akarok fogyni kb. 10 kgt. Kérlek segítsetek hogy hogyan! FONTOS!
2009. júl. 19. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
egyél kevesebbet és mozogj többet. ennyire egyszerű.
2009. júl. 19. 16:06
 2/5 anonim válasza:
egyél rendszeresen, kerüld a zsíros kaját, meg az édességeket. sportolj sokat vagy végezz otthoni tornákat
2009. júl. 19. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Étkezz napi 5x keveset lehetöleg édességet ne este 6 után lehetöleg ne egyél.És ha van rá lehetöséged min. 30percet mozogj és 173cm-hez a 67kg egyáltalán nem sok bőven az egésséges kategoriában van nem tudom mit rinyálsz..:S csontváz akarsz lenni?
2009. júl. 19. 20:48
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem nem lehetsz kövér de kevesebbet egyél igyál sok vizet mozogj és igyál almaecetet úgy hogy 2dl vízbe teszel 2 evőkanálnyit. az íze rossz de fogyaszt és csökkenti az étvágyatnapi 2 szer.nekem ezzel a módszerrel sikerült leadnom 2 hónap alatt 12 kg, de csak vasárnap ettem mindig egy kis pudingot.sok sikert!
2009. júl. 20. 12:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat. És milyen tornával lehetne elérni a megfelelő súlyt?
2009. júl. 20. 14:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!