Már 4 napja nem wécéztem, pedig nálam midnen napos szokott lenni. Mit egyek- igyak, ami tuti beindít?
meleg citromos zöld tea
tej, szilvalekvár rozskenyér piritósnak
zabkorpa aszalt szilvával, joghurttal
tönkölykenyér piritósnak, túrókrém szilvalekvárral
mézes tej graham kifli, mustár, sonka, sajt, paradicsom
joghurt lenmaggal
zöldségleves
párolt zöldség-főleg cukkini, répa, karfiol, brokkoli
rizs, főtt krumpli, párolt husik zöldfűszerekkel, főzelékek lágy tojással, joghurtps petrezselymes szószok, mártogatósok krumplihoz-sütve sütőben, főzve, vagy salátákhoz, citromos halfilé joghurtos kapros szósszal, spenótmártás tükörtojással kefírrel sűrítve
dinnye
kaukázusi kefír túróval áttörve paradicsommal
lefekvés elött pohár tej aszalt szilva, korpás keksz 2-3 db
előző vagyok
igaz egészségtelen és nem is szoktam ilyeneket inni de néha belefér a cél érdekében
sima kávé tejjel
vagy fél liter behűtött light vagy zero cola (engem az a sok édesítő meg szutyok miatt úgy meghajtott amikor már 5. napja semmi már feszült a gyomrom ilyenkor jött ez a segítség
vagy a kovászos uborka
Nyugi, én vagy másfél hete... :s Pedig én is ettem rendesen, meg minden. Talán a melegtől lehet? Nem tudom...
Én tegnap barackkal próbálkoztam, nem segített, de talán neked fog. Próbáld ki.
(Én is úgy nézek már ki, mint egy terhes, komolyan. :((()
Félek, hogy túl jó hatása lesz és még hétvégén is menni fog a hasam( A lagzimon nem lenne olyan király:D). Egyszer bevettem egyet még egy pár éve és jó pár napog ment a hasam, az se jó, főleg a héten annyi elintéznivalóm van még.
AMúgy lehet a stressztől van szorulásom? Nem inkább hasmenésem kéne legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!