Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Súlycsökkentés egyszerű...

Súlycsökkentés egyszerű módszerekkel. Javaslatok? Lehetőleg ne terheljen meg anyagilag.

Figyelt kérdés
Nem régen kezdtem el fogyni, amíg volt kondibérletem. Sajna lejárt, és nincs pénzem egy darabig újra. De nagyon szeretnék még leadni néhány kilót. Nem tudnátok nekem javasolni valami súlycsökkentő módszert, ami nem terhel meg anyagilag? Néha eljárok futni, de nem látom értelmét, mert amit leadok azt mindig visszaszedem :// kérlek segítsetek. Milyen módszerek vannak még?

2012. aug. 4. 19:01
 1/3 anonim válasza:
44%

Futás az egyetlen ha nem akarsz izmot vesziteni. Hanme ne egyél, az még jót is okoz a tárcádnak.

(ne egyél tehát semmit legalább egy hétig xd. Aztán elkezdesz egy keveset enni és ugyanőgy visszahizol mert tartalékol a szervezet. Tehát marad a futás.)

2012. aug. 4. 20:06
 2/3 anonim ***** válasza:

A futás pedig nagyon jó, szerintem próbáld meg.

Ha tényleg nem jön be neked, akkor keress youtubeon tornákat, én pl. tudom ajánlani Jillian Michaels tornáit, engem nagyon jól átmozgatnak. :)

De a biciklizés is ingyen van, ha rendelkezek eggyel. :)

2012. aug. 4. 20:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Ó köszi a javaslatot, de én egy darabig vidéken éltem:D ott volt biciklim. Pesten valahogy halálos fenyegetésnek tűnik:D de rendben akkor maradok a futásnál:) köszi ^^
2012. aug. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!