Szerintetek is rendben van a 160 cm-hez 50 kg?
Figyelt kérdés
Mert szerintem igen, a barátaim azt állítják hogy le kéne fogynom, pedig sehol nincs rajtam felesleg.2012. aug. 4. 01:44
1/4 anonim válasza:
Sok mindentől függ, de a testtömeg indexed alapján tökéletes!
(Feltételezem, hogy lány vagy.)
2/4 anonim válasza:
Igazából sok mindentől függ. Nem a kilogramm számít, mert az igen relatív. Egy 160cm magas 50-kg ember, lehet akár sovány is és kövér is. Én mindenképp megnéznélek és utána megtudnám mondani, hogy rendben vagy, vagy sem. És ha nem lennél, akkor is tudnék segíteni.
Másik meg, ne foglakoz a barátaiddal, ha van rajtad felesleg és ha téged nem zavar, jól érzed magad a bőrödben akkor nincs gond. Őket meg ne zavarja a te tested, elvégre ha barátok elfogadnak.
3/4 anonim válasza:
Dobj egy fényképet. Nem tűnik vészesnek egyáltalán, de elég becsapósak is lehetnek a számok, mert testzsírszázalékot ez nem mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!