Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ma szerintetek rendben volt?

Ez ma szerintetek rendben volt?

Figyelt kérdés

Reggeli: 1db kaszinótojás + 1 db sonkatekercs,ezeken kis torma + hozzá 1 kis franciasaláta.[ az a bolti,Auchanban vagy Coraban lehet kapni.]

Tízórai: 1db narancs

Ebéd: 1 tányér tojásleves,féltányér krumplis tészta.(tudom,hogy energiabomba,ezért csak fél tányérral ettem..)

Uzsonna: 2db narancs

Vacsora: egy gyümöclsös joghurt lesz..

+ Még sétáltam 1 órát gyorsan

Szerintetek ezzel fogyhatok,vagy végképp elrontottam a mai napot?:S

+ Hány kcal volt ez kb?

2012. febr. 25. 16:45
 1/5 anonim válasza:
Neizgulj :) én is fogyózok és volt, hogy ennél többet ettem és hetente mégis lemegy -1kg.
2012. febr. 25. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Vazz, ti ettől fogytok? :(((( Van 30-40 kiló feleslegem, és ennek a felétől fogytam heti 0,6 kg-ot.
2012. febr. 25. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:

1.: Eleinte én is többet ettem,20kg felesleg volt rajtam amikor elkezdtem,lement rögtön 15kg( 3hónap alatt.) most pedig már az utsó kilókkal küzdöm:)

2.: Lehet,hogy valamit rosszul csinálsz.:S Konzultálj szerintem az orvosoddal,lehet betegség miatt nem bírsz fogyni

2012. febr. 25. 20:29
 4/5 anonim válasza:
én 1hónapja fogyózom és 6kg-t sikerült leadnom :) még olyan 5kg-t kell és jó lesz :D
2012. febr. 25. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
A sopánkodós vagyok: nem vagyok elvileg beteg, bár a tüneteim, eredményeim a Cushingra hasonlítanak, de állítólag nem azok. Na, mindegy, majd csak lesz valahogy! :) Jó fogyizást!
2012. febr. 25. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!