Ez a mai nap kb. rendben volt? (FOGYÁS. )
Figyelt kérdés
165 cm/80kg
emellett ma félórát tornáztam,fél órát sétáltam.
Reggelim:4dl tej + műzli- 300kcal, 35g fehérje,18g szénhidrát, 12g zsír
Ebéd: 1 tányér tojásleves + egy féltányérnyi lecsós szelet nokedlivel - 500kcal , 8g fehérje, 25g szénhidrát, 10g zsír
Uzsonna: a másik fele az ebédnek - 400kcal, 4g fehérje,12 g szénhidrát,5 g zsír
Vacsora: egy danone yoghurt - 90kcal , 4g fehérje,15g szénh. 3g zsír
2012. ápr. 24. 15:52
1/2 anonim válasza:
Fogyisnak fogyi, fogyni fogsz!
Ha esetleg nagyobb teltségérzetet akarsz kicserélném a nokedlit barnarizsre, durumtésztára, kölesre. Így jobban eltelsz (lehet, kevesebb is elég.) + ennék salátát az ebédhez.
Uzsira inkább gyümit ennék, és vacsira többet: még gyümit, vagy esetleg fehérje (tojás, hús, túró kefir) + zöldség.
De így is fogyni fogsz! :)
2/2 anonim válasza:
Aha zseniális...1. a fehérjéd az semmi, a tej konkrétan egy cukros,zsíros sz*r el tudom képzelni hogy a müzlid is ilyen kész cukros hulladék amire rá van írva h lightes... ebéd: no comment: nokedli? 1 egész szelet lecsós cucc ez szerinted minőségi szénhidrát és elegendő fehérje? uzsonna ugyan ez, vacsora egy cukros dzsuva, úgy rossz ahogy van ha így folytatod értelmes eredménye nem lesz a dolognak, kapásból 6 kajával kéne indítani, minőségi ch és sok fehérje egyik sincs meg az étrendedben, valamint némi vitamin komplex szedése sem ártana edzéstervedet nem látom át ennyiből de ha olyan mint a kaja akkor gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!