Ez rendben van fogyás szempontból?
Szerintetek ez ok?
Reggeli: 4 szelet sonka, 4 abonett, paprika.
Tízórai: Abonett mézzel.
Ebéd: Közepes adag lecsó
Uzsonna: nincs
Vacsora: 3t rántotta, 2 abonett
Mellette 40 perc futás. Jelenleg 190cm/105kg
Ja és közben víz.
Huh, ez így már nekem sok lenne. Az én napi étrendem valahogy így nézne ki:
Reggeli: gyümi vagy zöli
Tízórai: nincs
Ebéd: lecsó kilőve, helyette wellnes vagy fitness kaja (kis adag)
Vacsora: gyümölcs,vagy zöldség. Még este 5 előtt és utánna már semmi.
Fokozatosan próbáld meg csökkenteni a kaják mennyiségét, de idővel úgy is fog szűkülni a gyomrod, kevesebbet fogsz kívánni. Próbálj mértékletességet tartani,mindenben! Variáld az ételeket, zöli, gyümi, tejtermék, fehérhús, teljeskiörlésű. És természetesen sok folyadék. Persze hetente 1x-er lehet jutalom napot tartani amikor csak azt eszel amit szertnél :)
A futással kapcsolatban még megjegyeznék valamit. Nem lesz az kicsit sok? Nem akarlak megsérteni, de a lábaid lehet nem bírnák 40 percen keresztül. Inkább érdemes lenne otthoni tornával kezdeni,naponta 30 percet. A szervezeted úgy is fogja jelezni, hogy több edzésre van szükséged. Nem beszélek hülyeséget, én így dobtam le magamról 12 kg-ot.
A 40 perc fele gyaloglás emelkedőre, és van pihenés is persze. (futópadon futok).
Én a te étrendeddel valószínüleg két nap múlva kórházban lennék, vedd figyelembe a testsúlyt is, meg azt hogy F vagyok.
Meg ha 40 percet dolgozok mint állat, akkor valamiből pótolni is kell.
De köszi a véleményt.
Szerintem teljesen jó az étrended! Ahogy nézem nem több 1000 kcal-nál, ami azért szükséges! Bár lehet még kevesebb, persze ha a lecsó nem tocsog a zsírban!
Sok sikert!
A dolgozást futásra értettem...
Ha attól te súlyt szedsz fel, akkor le a kalappal!!!
De egy lepontozást megért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!