Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a tervem narancsbőrre. Egy...

Ez a tervem narancsbőrre. Egy hónapon belül levet változás?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok, most 65 kg, nemréég fogytam 20kgt. Szeretnék feszesíteni a combomon és eltüntetni a narancsbőrt. Ezek segítenek?

- Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Anticellulite krém

- 30 perc masszír

- váltózuhany

- 2 liter víz

- heti 5 aerobic óra

- dörzsikesztyűs fürdés

mikorra lehet kb változás? előre is nagyon köszii :)

2012. ápr. 23. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:

először is nem árt tisztázni,hogy a narancsbőr azt mutatja,hogy magas a testzsír%,ezért az eltüntetéséhez azt érdemes csökkenteni.

a krém-nem éget kalóriát,hatástalan

masszír-nem éget kalóriát hatástalan

váltózuhany-a bőr rugalmasságának jót tehet és a vérkeringésnek is,de nb-re nem ér semmit.

napi 2 liter víz.ez alap,de inkább 3 liter legyen.

heti 5 aerobik-a lehető legjobb ötlet nb eltüntetésére.

dörzsi-nem releváns megint csak.

a testzsír csökkentést szálkásító diétával érdemes csinálni,vagyis a fehérjebevitelre fokozottan figyelni,hogy ne legyen kevés,főleg heti 5 edzés mellett.

2012. ápr. 23. 23:47
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, de a krém tényleg segít, már a fogyás alatt is használtam, és javított a bőröm állagán :) sőt, használtam a cég mellfeszesítő krémjét, így a mínusz 10 kg meg sem látszik rajtuk :)
2012. ápr. 24. 13:51
 3/4 anonim válasza:
Melyik krém ezA. Nekem is erre lenne szükségem feszesitesre
2012. ápr. 30. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát szerintem azért valamennyi lemenne. A váltózuhanyról meg a dörzsi kesztyűs fürdésről nem tudom h jók e narancsbőr ellen , még nem hallottam ezekről a módszerekről.

Heti 5 torna az nagyon jó főleg ha égeti a zsírt . A 2 L víz , jól írta az első az alap. Hát a 30 perc maszírozás szerintem csak minimális narancsbőrt távolítana el.

2012. ápr. 30. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!