Ez a tervem narancsbőrre. Egy hónapon belül levet változás?
175 cm vagyok, most 65 kg, nemréég fogytam 20kgt. Szeretnék feszesíteni a combomon és eltüntetni a narancsbőrt. Ezek segítenek?
- Eveline Cosmetics Slim Extreme 3D Anticellulite krém
- 30 perc masszír
- váltózuhany
- 2 liter víz
- heti 5 aerobic óra
- dörzsikesztyűs fürdés
mikorra lehet kb változás? előre is nagyon köszii :)
először is nem árt tisztázni,hogy a narancsbőr azt mutatja,hogy magas a testzsír%,ezért az eltüntetéséhez azt érdemes csökkenteni.
a krém-nem éget kalóriát,hatástalan
masszír-nem éget kalóriát hatástalan
váltózuhany-a bőr rugalmasságának jót tehet és a vérkeringésnek is,de nb-re nem ér semmit.
napi 2 liter víz.ez alap,de inkább 3 liter legyen.
heti 5 aerobik-a lehető legjobb ötlet nb eltüntetésére.
dörzsi-nem releváns megint csak.
a testzsír csökkentést szálkásító diétával érdemes csinálni,vagyis a fehérjebevitelre fokozottan figyelni,hogy ne legyen kevés,főleg heti 5 edzés mellett.
Hát szerintem azért valamennyi lemenne. A váltózuhanyról meg a dörzsi kesztyűs fürdésről nem tudom h jók e narancsbőr ellen , még nem hallottam ezekről a módszerekről.
Heti 5 torna az nagyon jó főleg ha égeti a zsírt . A 2 L víz , jól írta az első az alap. Hát a 30 perc maszírozás szerintem csak minimális narancsbőrt távolítana el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!