Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék már? Bőv lent

Mit csinálhatnék már? Bőv lent

Figyelt kérdés
175cm vagyok és 83kg. Úgy 2éve próbálok fogyókúrázni, de soha nem megy. Próbáltam hogy napi 3x eszek, próbáltam ugyanezt csak tornával mellette, próbáltam hogy napi 1x ettem, próbáltam hogy napi 5x gyümölccsel zöldséggel, szóval körülbelül mindent.. Almaecettel mostanában próbálkozom már 3hete, mellette tornázom és kedvtelésből táncolok, de egyszerűen nem megy le 1kg sem.Épp hogy hízok. Már úgy érzem ilyen maradok végleg. De nem tudom elfogadni magam így, 60-65kg-ra szeretnék lefogyni nem úgy hogy több év alatt, de nem is úgy hogy 1-2 nap alatt.. Úgy szeretnék, hogy a bőröm ne ereszkedjen meg tőle, és nem is olyan, amibe belefáradok 2 nap után. Segítene valaki?
2012. aug. 2. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Én meg tudod mit nem értek?Azt,hogy nyóccázmillió ember megkérdezi ugyanezt.Minden 2.-3. kérdésre megy is a normális válasz.Vagy azt hiszitek,hogy másképp működtök,mint mindenki? Főleg úgy,hogy kikeresed és elolvasod,az gyorsabb,mint megvárni az unalomig kérdezett buta kérdésre érkezett válaszokat.Vagy ez így csak neked szól és akkor jobb a lelkednek?
2012. aug. 2. 19:07
 2/10 anonim válasza:

Max 60kiló lehetnél

Próbáld ki a vívást

Én örülnék ha annyi lennék mint te

Hány éves vagy?

2012. aug. 2. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Csupa olyat eszel, ami nem jó, nem tudom, min csodálkozol. Mivel nem hízol, nem vagy kórosan elhízott, nem hiszem, hogy a pajzsmirigyeddel vagy bármivel gond lenne. Simán csak nem fehérjét és zsírt eszel, ezért nem fogysz, semmi különös oka nincs. Gyümölcsöt nyomatsz, a fruktóz baromira nem fogyókúrás cucc. Zöldség, fehérje, zsír, ezeket edd és lesz eredmény, emellett a mozgást ne hagyd abba.
2012. aug. 2. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:

Az alapvető tudnivalókat a Sárga kapszula c. könyvben olvashatod el.

Az alapok MINDENKIRE érvényesek, gondolj bele, hogy 1%-os különbség már a csimpánz létet jelenti!

2012. aug. 2. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez testépítők nem hitelesített könyveit olvasni, hogy rájöjjön az ember, mitől lehet fogyni és hízni. Kicsit ismerni kell a testünk működését, pár kémiai folyamatot és ennyi, nem annyira bonyolult a képlet, mivel lehet kilóktól megszabadulni.
2012. aug. 2. 19:16
 6/10 A kérdező kommentje:
17vagyok
2012. aug. 2. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: A "testépítők nem hitelesített könyve" pont azt tartalmazza.Azért ajánlja mindenki,mert a test működése van benne leírva úgy,hogy olyan is megérti,aki amúgy csak ezért nem doktorálna le. :) Mert tulajdonképpen ahhoz,hogy növeld az izmaidat,vagy zsírt adj le,de izmot csak minimálisat,állóképesség,izületek,erő,tápanyagok,emésztés...ez mind a test működésével kapcsolatos.Mert hiába öntöd magadba a turmixot,meg ilyeneket akkor,ha nem tudod,hogy mi az és miért kell és miért akkor kell,amikor.
2012. aug. 2. 20:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy orvosi könyvet elolvasol, az hiteles, a zsírok, fehérjék, cukrok hogy rakódnak le, miből mi hogyan lesz, hogyan szintetizálódik, mi miért van. Özön ilyen könyv van, ami ezt leírja, nem kell ehhez doktorálni.
2012. aug. 2. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:

De akkor ha van két könyv,mindkettő lényege szinte ugyanaz,akkor melyiket olvassa el például egy átlag szakmunkás?

A válasz: egy kib.szott lexikont négyezer oldallal,átlagember számára érthetetlen szakkifejezésekkel.

B válasz: egy olyan könyvet,ami 100-120 oldalas,az átlag hülye nyelvén íródott és felesleges sallangok nélkül írja le a téged érdeklő részt.És ami a legfontosabb: mindezt a testépítés szemszögéből.

2012. aug. 3. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak szegény nem testet akar építeni. Itt mindenki azzal kezdi mindig, hogy protein, mert így az izom, meg úgy a ch meg így szálka meg úgy tömeg. Nem mindenki ezt akarja. Nem mindenkit zavar, ha fél kg izom elfogy a testéről 30 kg zsír mellett. Nem mindenki akar borzasztó erős lenni, ezt kell csak belátni. Egy orvosi könyv objektív, megérted belőle a test működését mindenféle tanács és irányzat nélkül.
2012. aug. 3. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!