Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10 kg-t szeretnel fogyni, ez...

10 kg-t szeretnel fogyni, ez igy jo volt mara?

Figyelt kérdés

Tartosan szeretnek fogyni,igy nem szuperdietaba kezdtem hanem eletmodot valtoztattam.

mai etrendem

reggeli : 2 db teljes kiorlesu abonett paradicsommal

ebéd : csirkemell ( natur ) brokkolivel + 2 dl tej

vacsi : ugyanaz

uzsi : 3 db szilva.

igy lefogyhatok ?

ja es minden nap tornazom rubint rekara

2012. aug. 2. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

nem az a szánalmas,hogy valaki jól akar kinézni,hanem az,hogy itt kérdez és azt hiszi el,ami neki szimpatikus.Közben meg lehet,hogy egy nagy szar.A másik meg az,hogy ha már kérdezel,akkor előtte miért nem keresel rá,hátha van a 9 milliárdnyolcszázhuszonhétmillióháromszázhatvannyolcezer-ötszáz fogyókúrás kérdé között olyan,amiben már megírták a választ?Vagy ha az egyik embernek 2-3 tskg fehérje kell,meg sport,meg a többi...akkor neked nem,mert te te vagy és neked is meg kell kérdezni?Szerinte ne csodálkozz azon,ha le sem szarják már az ilyen kérdésre a válaszokat.

(A témakört persze be ehet helyettesíteni a "10 centis a farkam,mi van akkor?",meg "mittudomén hanyas b csöcsöm van,lesz e valaha barátom?" és az "azt álmodtam,hogy a szomszéd falu mari néni,meg az ura dugtak éjjel,ugye nem estem teherbe?"..és ilyenek.)

2012. aug. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!