Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen étrenddel tudnék fogyni?

Ilyen étrenddel tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Amiket eszek:

Reggeli:

1.puffasztott rizscsirke- vagy pulykasonkával, vagy sovány sajttal, vagy főtt tojással és idényzöldségekkel (paprika, paradicsom)

2.2 tojásból omlett simán vagy hagymával, paradicsommal, paprikával

3.főtt tojás

4.zabpehely natúr joghurttal

10órai: 1 gyülmöcs (alma vagy bararck vagy 1 szelet dinnye, stb.)

Ebéd (12-14 óra között) az alábbiak közül:

Hús: csirke, pulyka, sovány marha, tengeri halak, tengeri gyümölcsi párolva, főzve, grillezve (olaj nélkül sütve, serpenyőben, jénaiban, alufóliában)

Köret:idényzöldségből magában vagy fokhagymás, kefires öntettel

rizs (zöldséggel)párolt zöldségek (brokkoli, karfiol, zöldbab, sárgarépa, kelbimbó, tök, padlizsán, saláta…)

burgonya: főzve

vagy főzelék (kis adag)

Uzsonna (16-18 között)

1.csirke-, pulykasonka puffasztott rizzsel, búzával, idény zöldséggel

2.sovány hús salátaágyon (idényzöldség) natúr vagy kefires, joghurtos öntet

3. natúr joghurt

4. zsírszegény túró kivivel

Vacsora (20.00 körül) fehérje turmix

Most 71 kg vagyok, 160 cm magas. 3 napja követem ezt az étrendet, de eddig nem fogytam tőle kg-ban. Bár a hasam, mintha egy kicsit lejjebb ment volna.

2012. aug. 1. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Tök jó az étrended, és tuti fogyni fogsz tőle, főleg ha némi mozgást is beiktatsz: kezdetben séta, esetleeg bicajozás. DE nehogy azt gondold, hogy 3 nap alatt fogod ledolgozni a legalább 10 kilónyi felesleget magadról, amit ki tudja mennyi időn át gyűjtögettél. Már a hétvége körül látni fogod a különbséget, ahogyan már ma is tapasztaltad a hasadon, s a közérzeted is egyre javulni fog. Sok kitartást kívánok!
2012. aug. 1. 10:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden nap bicajozom 5-10 km-t, néha többet is. És elkezdtem az első 5 km-em nevű futóprogramot is ( [link] máe 3 futáson túl vagyok. Remélem lesz eredménye.
2012. aug. 1. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egy jó futóprogram, lesz eredménye.

Arra figyelj, hogy ez az étrend teljesen jó, csak tartsd is meg vagy később mozogj többet, ha majd jobban bírod és akkor nem jön vissza.

2012. aug. 1. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

jéé de érdekes mitha leírtad volna az étrendem:)

én fogytam tőle:)

2012. aug. 1. 14:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Most álltam rá, és én is. 4. napot kezdem ezzel a diétával, és 2 kg-ot fogytam, már csak 69 kg vagyok! :)
2012. aug. 2. 07:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan eszek, és nekem is sikerült már fogynom vele 7 kg-ot. Volt olyan hogy hetente lement 1 kg, de volt olyan is hogy 3 hétig stagnált a súlyom. Nem adtam fel, folytattam, és újra beindult a fogyás. :)

2 naponta futok 5-5 km-t esténként, kondizni is elkezdek ebben a hónapban, csak meg kell várni a fizetést, hogy tudjak venni bérletet. :)

Egy szónak is száz a vége, tuti fogyni fogsz, és jobban is fogod érezni magad.

Sok sikert!!

2012. aug. 3. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!