én is olyan 75-80közé tippeltelek volna,én 77kilóval 170cm-hez néztem ki kicsit vékonyabbnak.
Tuti lesz eredménye,csak legyen kitartásod hozzá.
Amúgy igen,érdekes ez a súly/kinézet dolog,ugye írtam,h 170 cm vagyok, most 64kiló és még bőven látszik rajtam a felesleg,mert olyan az alkatom(alma-hasra hízós vagyok)
Én is 160 cm vagyok és 70 kg voltam pár hónapja még, de te husisabb vagy mint én, nem volt rossz a mérleg?
2012. júl. 31. 14:55
24/39 anonim válasza:
Nem biztos, hogy rossz a mérleg, én is mindig minimum 5 kilóval kevesebb vagytok, mint amennyinek néznek.
Van ilyen.
De persze az sem kizárt, hogy elromlott a mérleg, mert az is megtörtént már velem, nem is olyan rég. Ráálltam, és a 165 cm-hez 44 kilót mutatott. :P (Teljesen tönkrement szegény.)
Kár volt beleírnod, hogy a fogamzásgátlót is 3 éve kezdted el szedni, mert így azt sugallod a válaszadóknak, hogy te vétlen vagy, a tabletta hizlalt fel. Ami nonszensz.
2012. júl. 31. 15:07
27/39 anonim válasza:
jézusom! és hagytad hogy ennyi súly lerakódjon rád? én már ez első 5 kilónál váltanék...
2012. júl. 31. 15:48
28/39 anonim válasza:
Egyébként a megvédésére szolgáljon, én is híztam fogamzásgátló mellett, nem kicsit!de MELLETT nem MIATTA!Az ember éhesebb tőle és én sem tudtam ellenállni, de elkezdtem fogyózni és másikat szedek, csak mellette nem egyszerű a fogyás, mint nélküle lenne :-)
2012. júl. 31. 17:02
29/39 anonim válasza:
Szerintem nagyon elromolhatott a mérleg én 77 kiló vagyok és jóval soványabb te sztem vagy olyan 88-95 körül szal jobb lenne ha új mérleget vennél am egy 30 kiló simán lemehetne!
2012. júl. 31. 17:54
30/39 anonim válasza:
most nem rosszbol, de ugyanigy néztem ki mielott életmodot válltottam, vagyis a vallaim keskenyebbek, es akkor voltam 105kg, ott a hasadon van minimum 20kg ha nem tobb plusz a tobbi testrészed, 71kg-tol biztosan tobb vagy, mérleget dobd ki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!