Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 13 évesen?

Hogyan fogyjak le 13 évesen?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok. 158 cm magas és 59 kg. Szeretnék lefogyni legalább 50-55 kg-ra, tehát nem olyan sokat. Segítséget kérek.

2012. júl. 31. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj,ha eddig nem tetted.Kerüld a chipseket,cukros üdítőket,gyorskajákat.Napi 5x-6x egyél kisebb adagokat.
2012. júl. 31. 10:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2012. júl. 31. 10:49
 3/4 anonim válasza:
100%

Max sportolással, rendszeres mozgással!

Kitartást hozzá!

Fogyókúra eszedbe se jusson 13 évesen! Bár nem is említetted...

2012. júl. 31. 11:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Két fontos pillére van a fogyásnak: a mozgás és az egészséges táplálkozás. Ha egyiket nem csinálod, akkor nem lehet, vagy sokkal lassabban, nehezebben lehet ledobálni a kilókat. Együtt a kettő a tökéletes megoldás! Napi 30 perc mozgásra azt mondják a szakemberek ideális. 30 percnél már elkezdődik a verejtékezés, ami által kalóriát égetsz. Én azt javaslom hogy kezdj el futni, (én is futok) mert ingyen van, nem kell drága kondibérletet venni. Egyedüli költség egy jó futó cipő vásárlása, amit ha leárazva veszel 10.000 ft körül van. (Figyeld az akciókat) Szóval első nap csak 10 percet fuss, szépen lassan, nem kell rohanni! Csak kocogni. Futás előtt be kell melegíteni, utána pedig levezető gyakorlatokat kell végezni. (nyújtás) Az első futás után durva izomlázad lehet, de ha betartod a fokozatosság elvét, akkor elkerülheted. Szóval minden héten növeld a futás hosszát és egy kicsit a sebességet is. Második héten már 15 percet fuss, a harmadik héten már 20 percet és így tovább. Én minden második, harmadik nap futok, de akkor 1 órát. És nekem nagyon bevált! 165 cm vagyok és 51 kiló. (A futásnak köszönhetően tartom a súlyom és nem kell félnem hogy elhízok. Persze oda figyelek hogy inkább többször egyek kevesebbet egy nap. De nem szoktam koplalni és a mekibe is betérek havonta egyszer. Nem vonok meg magamtól semmit, csak max kevesebbet eszem azokból amikről tudom hogy nincs annyira szüksége a szervezetemnek.) Az egészséges táplálkozásról se feledkezz meg! Kevés kenyér, zsíros étel, krumpli, édesség. Egyél sok húst, halat és -párolt-zöldséget, gyümölcsöt. Meglátod nem csak jobban fogod érezni magad, és energikusabb leszel, de a bőröd, a hajad is meghálálja a jó ételeket! Sok sikert és kitartást! Majd írd meg hogy hogy haladsz! :)
2012. júl. 31. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!