Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted mennyit fogytam és...

Szerinted mennyit fogytam és kell még fogynom?

Figyelt kérdés

Előtte:

[link]

Utána:

[link]

Amikor duci voltam, már inkább nem léptem a mérlegre, így nem tudom, mennyi volt a kiinduló súlyom, és mennyit adtam le pontosan :-)

Kéne még fogynom? 170 cm/60 kg vagyok.

2012. júl. 31. 08:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Wooow! Nagyon csinos lettél! Ügyes vagy garatulálok!!
2012. júl. 31. 12:02
 12/19 anonim válasza:
100%
az szép, gratulálok!!!!!!!!!!!!! szerintem így tökéletes alakod van, nem kell tovább fogynod :))
2012. júl. 31. 12:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a kitartásodhoz, nagyon csini lettél :-)
2012. júl. 31. 13:46
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
szerintem jobban neztel ki a fogyas elott. sokkal jobb alakod volt. az arcod is szebb volt
2012. júl. 31. 20:52
 15/19 A kérdező kommentje:

A kérdésre ugyan nem válaszoltatok (mennyit fogytam kinézetre?), de ennyi dicséret mellett ez nem is számít! Köszönöm!

Utolsónak: személyes ismerőseim közül is 20-ból 1-nek jobban tetszettem ducin, valakinek ez jön be :-)

Én mindenesetre jobban érzem magam így, könnyebben mozgok és a vérnyomásom 20 Hgmm-rel alacsonyabb lett. Nem utolsósorban előbújtak az izmaim a háj alól :-)

2012. júl. 31. 23:01
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
A fejed ki kellett volna takarni mert bűn ronda am az alakod az jó
2012. aug. 1. 09:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Pedig igazán szép, kedves arcod van, az alakod pedig tökéletes!! Nagyon ügyes vagy!
2013. márc. 22. 21:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én már írtam ide, de még eg hozászólást muszáj írnom!

utolsó: Ekkora irigység van benned, hogy másnap sikerült neked meg nem??? Ez a baj az emberekel, hogy irigyek, ha mindenki csa egy picit örülne a másik sikerének, nem lenne ennyi begyöpösödött, besavanyodott ember!

Te miről beszélsz?? láttál már tényleg csúnya arcod? Egyáltalá nem csúnya az arod, nagyon is szép, kedves arca van, nem tudom, hogy honnan vetted ezt a f@szságot! Ne légy már irigy!!!!!! Élvezd az életet, és nézd a jó oldalát!

2013. márc. 23. 08:54
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszi, köszi, köszi! Aki megérdemelte, annak ment a zöld pacsi!! :-)

Nagyon jólesnek (most így depressziós időszakomban) a pozitív, biztató szavak és gondolatok! A legjobb, hogy azóta is (lassan egy éve) tartom a súlyomat, bár a rendszeres edzést felváltotta a kutyasétáltatás :-)

2013. márc. 30. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!