Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok. Lehet még...

16 éves vagyok. Lehet még feszes a bőröm?

Figyelt kérdés
2011 november óta fogytam 18 kilót és még szeretnék leadni 15-20 kilót. Ha mindennap csinálok súlyzós edzést, eliptikus tréneren reggel-este 1-1,5 órát tekerek és csinálok váltózuhanyt, paprikakrémes tekercselés félét meg testradírt akkor feszes lehet még a bőröm és nem fog nagyon megnyúlni?
2012. júl. 30. 10:16
 1/8 anonim válasza:

szia, en tobbszor fogytam 40 kilokat (hormonproblemak, gyerkoc), igazabol nekem ami segitett, az az infraszauna. fekvősbe jartam, a fejem kinnt volt.

annyira jo volt, a ferjem par het utan dicserte a borom, pedig nem az a fajta, aki eszreveszi az ilyesmit :)

2012. júl. 30. 10:22
 2/8 A kérdező kommentje:

remélem megengedi hogy tegezzem :):D

Szóval akkor nekem is visszahúzódik még nem?

2012. júl. 30. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy még, nem lesz semmi baj a bőröddel, tekercselni sem és radírozni sem kell.

De az edzéseden elállt a lélegzetem...

Ne mennyiséget, hanem minőséget csinálj!

Semmi értelme minden nap edzeni, főleg naponta többször!

Heti 2-3 súlyzós edzés (kb. 40 perc) és heti 2-3 intervallum edzés (kb. 30 perc) bőven elég.

És legyenenek pihenőnapjaid, többet ér.

2012. júl. 30. 10:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Rubint Réka 20 perces edzései megfelelőek?
2012. júl. 30. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak a paprikakrémes tekercselést felejtsd el..:D
2012. júl. 30. 11:38
 6/8 anonim válasza:

jesszus, perszehogy tegezz :)

siman visszahuzodik a borod, ha nem heti 2 kilot adsz le, hanem felet, max haromnegyedet.

ha vannak striaid, azok el nem mulnak, de halvanyodni fognak.

tudod hogy epul az izom? mozgas kozben szetszakadnak a rostok, es erosebb epul ujra. adj idot a szervezetednek regeneralodni.

:)

2012. júl. 30. 12:52
 7/8 A kérdező kommentje:
a stria nem zavarna csak feszes legyen a bőröm :)
2012. júl. 30. 14:10
 8/8 poiu ***** válasza:
Feszes lesz, mint a dob, garantálom. A hatodiknak tökéletesen igaza van. Heti 1 kg fogyásnál többet nem javasolnak a szakemberek - részben pont azért, hogy a bőrnek legyen ideje alkalmazkodni. Naponta nem szabad súlyzós edzést csinálni, az izomnak 2 nap kell a regenerációhoz. Csináld ritkábban, de nagyon intenzíven. Sok sikert!
2012. aug. 3. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!