Nem kívánom a szénhidrátot, mitől van ez?
Megvontam magamtól a péksüteményeket, a burgonyát, a kenyeret, stb. -t azért, mert volt rajtam némi felesleg.
Az elején fura volt,de mostmár egyáltalán nem tudok ránézni a szénhidrátra, csak ha gyümölcsről vagy zöldségről van szó ! ( mert ugye ezektől nem szoktam el )
Viszont ha olyasmire gondolok,hogy rizs,kenyér,krumpli,müzli,stb.- felfordul a gyomrom.
Mitől lehet és lehet-e valamilyen rossz következménye,ha gyümölcsön és zöldségen + halféléken élek csak ?
Szerintem te is tudod, hogy csak bebeszéled magadnak.
Azt ne mondd, hogy nem ennél meg egy Pizza Hut-os pizzát utána egy nutellás palacsintat?
Shakira jól néz ki sztem :D
Amúgy első válaszoló:nem beszélem be magamnak. Szerintem te is gondolhatnád,hogy nem volna értelme feltennem egy olyan kérdést egy anonymus oldalon,ahol hazugságot írjak.
És igen, régebb gondolkodás nélkül megettem volna 1 pizzát és 1 nutellás palacsintát,de mostmár nem ennék még akkor se ha nulla kalóriás lenne!!
mert mondom,nem a kalóriákkal van bajom,de már nem kívánom....én se hittem,hogy lehetsége,pedig de
A környezetemben van néhány ember, akik igyekeznek egészségesen táplálkozni. Túlzottan nem hiszek egyetlen "csodaétrendben" sem, de sokmindenben igazat adok nekik.
Hallottam már olyanról (tőlük is) hogy az ember szervezete valamilyen szinten "jelez" mire van szüksége. Szerintem előfordulhat, hogy a tudatos döntéseddel kicsit "kitisztult" a szervezeted, és már nem olyan "tompák" az ilyesmkre vonatkozó érzékeid.
Szerintem ha ez nem vezet kóros soványsághoz vagy vlamilyen hiánybetegséghez, akkor nem gond. És lehet, hogy idővel majd megint vágysz néha pl. egy palacsintára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!