Létezik olyan, hogy egy nő SOHA ne legyen narancsbőrös, még idősebb korában sem?
Nem akarok megbántani senkit sem, de írtózom a narancsbőr látványától, nem tudnám elviselni, ha nekem lenne...
20 éves vagyok, lételemem a sport (fitness modell szeretnék lenni), mostanában már a kajálásomra is nagyon figyelek, de azért néha nem tudok ellenállni az édességek csábításának.
Régen sajnos nagyon nem figyeltem a kajálásomra, olyan 18 éves koromban kezdtem el tudatosan táplálkozni.Szerencsére nem vagyok hízásra hajlamos.
Tehát elképzelhető az, hogy soha ne legyen narancsbőröm, még idősebb koromban sem?
Nagymamámon sem volt soha. Ő modellkedett, de soha nem sportolt, viszont rengeteg vizet ivott, és zöldségeken, gyümölcsökön élt.
Most 84 éves, és nincs rajta 1 cm narancsbőr sem. Állítása szerint még sosem volt.
Ja és semmilyen kozmetikumot (testápoló pl) nem használt, csak sminket.
Anyukám 53 éves, nem narancsbőrös. Ő most 51 kiló (159cm), sokat mozgott életében.
Szerintem lehetséges!
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!