Igen elég baj, mondom ezt 20évesen szintáén picit narancsbőrösen!
A kaja és a torna sokat tesz,én pl 5évig nem tornázhattam, orvosilag felmentett voltam testnevelésből, és nagyon a kajára sem figyeltem! Viszont ezévtől rendszeresen tornázok, mert szép testet szeretnék!Anyukám 46éves és nincs narancsbőre, akkor nekem legyen??Mi lesz ha gyerekem születik...
Nem, egyáltalán nem nagy baj. Ez valami modern divathisztéria, amivel a nők egy része megkeseríti a saját életét, és jó kereseti lehetőséget biztosít annak, aki ezt felismeri. (Nekem is van olyan képzettségem, amivel ebből pénzt tudok keresni, de először mindig megpróbálom lebeszélni a hozzám fordulókat. Csak hogy lásd, hogy merről beszélek.) Egyet biztosan mondhatok: a fiúkat nem érdekli.
A narancsbőr közvetlen kiváltó oka gyakran valamilyen hormonális változás, így 13 évesen, a legnagyobb hormonális változások időszakában egyáltalán nem katasztrófa. Nyugi. :-) Szerintem ne törődj vele, éld az életedet, több ezer évig éltek boldogan az emberek úgy, hogy nem foglalkoztak vele, csak akkor még nem harsogta az összes reklám azt a hülyeséget, hogy mindenkinek tökéletes testtel kell rendelkeznie és ez a tökéletes test mindenki számára elérhető, és úgy kell és lehet kinézni, mint a Photoshoppal készített nőknek a képeken. nem kell és nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!