14 évesen pettyhütt és narancsbőrös a fenekem és a combom. Segítséget kérnék hogy hogyan erősíthetném meg, és hogy nekem is lehetne e kőkemény fenekem?
Figyelt kérdés
(de nem külön étrenddel és drága krémekkel mert nem engedhetjük meg anyagilag)
Szeptembertől középiskolába fogok járni és most nem vagyok magabiztos emiatt.
Mozgás, tippek, stb...
2011. jan. 12. 21:59
1/3 anonim válasza:
háát... keményen kell eddzeni,és rengeteget kell inni,lédús nyers ételeket kell fogyasztani(gyümi,zöldség).ez hidratálja a szervezeted,szebb lesz a bőröd.mozgásnak pedig ajánlom az ugrálókötelezést,futást,táncolást,bármi ami jól kifáraszt.étrendbe pedig annyit változtass csak,hogy ne egyél finomított élelmiszereket és cukrozott élelmiszereket sütiket,csokikákat,pékárut,mert ezektől alakul ki a narancsbőr.feldolgozatlan kajákat próbálj enni,kenyérből teljes kiőrlésűt,csak ennyi.az ivást meg tényleg vedd komolyan:)ja és a hideg-meleg váltózuhany egymás után sokszor miközben tusolsz az is feszesít.sose tusolj forró vízzel,majd nyáron próbálj mindig hideggel,akk úgyis meleg idő lesz;)
2/3 anonim válasza:
nekem is hasonló problémám van, azzal a módszerrel élek, amit az előző írt, és némi javulást látok már :) meg szerintem ilyen béres alexandra/rubint réka tornák is segítenek
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :) remélem hogy sikerül :D
2011. jan. 13. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!