A pasik tényleg utálják ha egy nő diétázik?
a volt pasimmal az egyik konfliktusforrásunk az volt hogy ő szeretetett enni én meg diétáztam tehát nem lehetett velem "jókat enni". ő szeretett bevacsorázni én meg nem voltam hajlandó este spagettit és pörköltet enni vele. én sose néztem rá rossz szemmel ha ő sörözött vagy hizlaló kajákat evett jó étvággyal, de ha néha együtt ettünk akkor csak azért is kolbásszal meg szalonnával akart etetni. ha nálunk anyumék megkínálták sütivel csak akkor volt hajlandó enni ha vele ettem én is.(mindig éhen maradt :D)
a kapcsolatunk elején azt mondta hogy jó alakom van és neki így tetszem nehogy fogyózzak.
az egyik szakítóok is ez volt...velem nem lehetett sörözni és enni(vagy csak ritkán) néha cikizett azzal hogy én nem eszem soha semmit se egész nap és biztosan koplalok( hát nagyon nem csak nem zabálok mértéktelenül össze minden szart amikor kedvem tartja)
most bennem volt a hiba, hogy ennyire görcsös voltam, vagy ő volt ennyire hogy is mondjam...nem zsarnok hanem az a "csakazértisazleszamiténakarok" típus.ki volt a hibás? vagy senki se csak nem passzoltunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!