15 éves vagyok és 152cm,51kg. Szeretnék lemenni 45re szeptemberig. Ha mindennap kocogok félórát, aztán meg bejön 50guggolás és 30fekvőtámasz, mellete inkább zöldséget és gyümit eszem így sikerülne?
Zöldség az ok. A gyümölcsöt ne nagyon edd, max reggeli órákban 1-2-t, mert a benne lévő gyümölcs cukor is hízlalhat ha sokat eszel belőle. Inkább sovány húsokat(hal, szárnyashús, marhahús) érdemes enni rizzsel.
Kocogás az jó, de elvileg a 35-ik perc után indul be a zsírégetés. kb 1,5-2g/testsúlykilogramm fehérje és 3g/tskg szénhidrát /nap elosztva 5-6 étkezésre(utolsó étkezésre semmi rizs, csak hús+zöldség). Az a gond, ha éhezteted magad egy darabig, azzal csak rontasz a helyzeteden, mert amint visszatérsz a fogyókúra előtti kajálásra visszajönnek a felesleges kilók. Plusz éhezéseel csak izmot bontasz(tapasztalat, fogytam 20kg-ot és egy csomó felesleg megmaradt még anno, és hamar feljön a súly is ilyenkor).
Nekem futás, heti 3-4-szer 30-40 perc+1300-1400 kalória bevitel. Tejtermékek, tojás, gyümölcsök, zöldségek, néha kis édesség. A kalóriaösszeget vettem figyelembe.
Heti 0,5-1 kilót fogytam.
167cm/55kg-ról 53-ra 1 hónap alatt. De azóta sem híztam vissza.
30N
Az előző válaszolónak: SZABAD enni este 6 után. Azon van a hangsúly, hogy lefekvés előtt 1-2 órával már NE egyél semmit. Pl ha 8kor mész aludni, akkor 6 után már tényleg ne egyél, de ha csak 10kor bújsz ágyba, akkor még 8-kor ehetsz. De a vacsora ne a leghizlalóbb étel legyen, valami könnyűt egyél. Csokival ne jutalmazd magad, mert rászoksz, és mindig eszel, és nem fog lemenni semmi se. Tapasztalatból mondom, 5 hónapig bicikliztem, de nem figyeltem a kajára, rengeteg édességet ettem. Hiába bicikliztem napi 1 órát, semmi sem ment le. Max heti 1x egy darab kocka csokit megehetsz, de inkább ne, saját tapasztalatból mondom,én nem tudok mértéket tartani... :D így rá se nézek a csokira.
Helyi zsírégetés nincs. Ha csinálsz felüléseket, lesz hasizmod, de attól nem fog eltűnni a zsírréteg a hasadról. Az csak megfelelő mozgással és étrenddel fog eltűnni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!