Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha sportolok nagyobbdarab...

Ha sportolok nagyobbdarab leszek? (több lent)

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja ne fogyókúrázzak hanem sportoljak sokat! Ezt így el is tudom fogadni, nem vagyok lusta szívesen mozgok sokat. Nade ahogy ezt végiggondoltam... Nem értem miként lehetnék ettől vékonyabb hiszen attól IZOM kerül rám. Tehát amellett h a súlyom gyarapszik még nagyobbis leszek mert izom fejlődik a háj alá és lesz egy óriási pocakom,nem? Ezt nem értem. Vagy a háj eltűnne? Nem én úgy hallottam h a sporttól csak izmosodni lehet a zsírleadás pedig úgy elérhető ha keveset eszünk. Vagy nem? Nem értem kérlek valaki okos,hozzáértő magyarázza el nekem h is van ez. Előre köszönöm 14/L

2012. júl. 25. 19:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elolvastam az egészet képzeld. És nem volt benne amire kíváncsi voltam. Nem testfelépítő akarok lenni meg izompacsirta hanem fogyni szeretnék. Ez meg mind arról szól h hogyan edzzél meg hogyan táplálkoz ha kigyúrt akarsz lenni. És nekem nem az a célom elsősorban h izmot szerezzek magamra hanem h zsírt adjak le. És vékonyabb legyek ne nagyobb, mint azok a szumo bikrózók akik bár nagyon izmosak a sok zsír alatt de mégisem mondhatóak szépnek mert tele vannak hájjal hiába van alatta rengeteg izom
2012. júl. 26. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:
A 2. cikk egy sorozat első része, ha elolvasod mindet, összeáll a kép, fogyásról is szó van benne.
2012. júl. 26. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Testfelépítő meg izompacsirta jól van simogasd meg a buksidat ügyes voltál. Alakítsatok facebook csoportot az adipexes sajtos kenyeres barátnőiddel, vagy az anorexiás ED-s tini kislányokkal, aztán keseregjetek együtt a csúnya kilókon, amik nem mennek le. :)
2012. júl. 26. 17:10
 14/15 ekeke ***** válasza:
evés/mozgás=súly
2012. júl. 31. 07:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, az leszel, úgyhogy el ne kezdj sportolni soha életedben semmit. :D
2012. júl. 31. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!