Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha sportolok nagyobbdarab...

Ha sportolok nagyobbdarab leszek? (több lent)

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja ne fogyókúrázzak hanem sportoljak sokat! Ezt így el is tudom fogadni, nem vagyok lusta szívesen mozgok sokat. Nade ahogy ezt végiggondoltam... Nem értem miként lehetnék ettől vékonyabb hiszen attól IZOM kerül rám. Tehát amellett h a súlyom gyarapszik még nagyobbis leszek mert izom fejlődik a háj alá és lesz egy óriási pocakom,nem? Ezt nem értem. Vagy a háj eltűnne? Nem én úgy hallottam h a sporttól csak izmosodni lehet a zsírleadás pedig úgy elérhető ha keveset eszünk. Vagy nem? Nem értem kérlek valaki okos,hozzáértő magyarázza el nekem h is van ez. Előre köszönöm 14/L

2012. júl. 25. 19:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A súlyod több lesz(az izom nehezebb) de formásabb leszel.
2012. júl. 25. 20:21
 2/15 anonim ***** válasza:

Baromi sokat kéne edzened, hogy nagyobbdarab legyél a sportolástól, ugyanakkor aggasztó, hogy 14 évesen ennyi ismerettel rendelkezel hogy izom fejlődik a háj alá...

A zsírból a szervezet másképpen nyer energiát, mint a glikogénből, ezért azt jobbára csak aerob jellegű mozgással lehet felhasználásra kényszeríteni, és annál nehezebb, minél kevesebb izmod van. Tehát több izom = hatékonyabb zsírégetés.

2012. júl. 25. 23:09
 3/15 anonim ***** válasza:

Látom, nagy a sötétség... Sajnos.

Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyenesen letölthető, az alapvető tudnivalók benne vannak.

2012. júl. 25. 23:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Valami nagyon el van cseszve a biológia oktatással.
2012. júl. 25. 23:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Oké oké. Tudtam h ezt megkapom :/ de nem baj ha ez az ára h többet tudjak :) szóval kérem valaki mondja el h akkor pl ha sokat felülésezem akkor mi történik? Tudom h izmos leszek de mi lesz a hájjal? Eltűnik? Ahelyettesz az izom? Vagy mi? (lehet lecseszni h ilyen ostoba vagyok bár attól nem leszek okosabb sajnálom ez van:/)
2012. júl. 26. 00:41
 6/15 A kérdező kommentje:
Ja és a sportot nem úgy értem h aerob gyakorlatpok meg zsírégetés. Hanem pl súlyzózás meg felülés,guggolás, fekvőtámasz ami tudtommal azonkívül h izmosabbá tesz mást nem csinál. Szóval ezt nem értem :/
2012. júl. 26. 00:43
 7/15 anonim ***** válasza:
kamu kérdés.
2012. júl. 26. 03:09
 8/15 anonim ***** válasza:
2012. júl. 26. 09:20
 9/15 A kérdező kommentje:
Rendben szóval köszönöm az eddigi válaszokat de még mindig válaszra várok nem tudtam meg semmit. Legyen szíves valaki itt pár mondatban összefoglalni a lényeget ahelyett hogy 10oldalas cikkeket linkelgetni amiben alig van szó arról ami engem érdekelnre. Nem kell nekem hosszú tudományos fejtegetés, csupána lényeg. És nem kamu kérdés, sajnálom ha annak látszik
2012. júl. 26. 11:54
 10/15 anonim ***** válasza:

El kéne olvasni, és akkor rájönnél a válaszra.

Csak a magadfajta megszokta, hogy mindent megkap vagy megvesz 5 perc alatt. Hát ez pont nem olyan dolog.

Én nem tudom helyetted megérteni, mi a különbség fehérje és szénhidrát között. Zsír és izom között. Helyetted nem tudom elolvasni, mi az a jó edzés. A "titkot" össze lehet foglalni egy mondatban, de azt meg nem fogod érteni, mert nincs meg hozzá a háttéranyagod.

2012. júl. 26. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!