Ha sportolok nagyobbdarab leszek? (több lent)
Baromi sokat kéne edzened, hogy nagyobbdarab legyél a sportolástól, ugyanakkor aggasztó, hogy 14 évesen ennyi ismerettel rendelkezel hogy izom fejlődik a háj alá...
A zsírból a szervezet másképpen nyer energiát, mint a glikogénből, ezért azt jobbára csak aerob jellegű mozgással lehet felhasználásra kényszeríteni, és annál nehezebb, minél kevesebb izmod van. Tehát több izom = hatékonyabb zsírégetés.
Látom, nagy a sötétség... Sajnos.
Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, ingyenesen letölthető, az alapvető tudnivalók benne vannak.
El kéne olvasni, és akkor rájönnél a válaszra.
Csak a magadfajta megszokta, hogy mindent megkap vagy megvesz 5 perc alatt. Hát ez pont nem olyan dolog.
Én nem tudom helyetted megérteni, mi a különbség fehérje és szénhidrát között. Zsír és izom között. Helyetted nem tudom elolvasni, mi az a jó edzés. A "titkot" össze lehet foglalni egy mondatban, de azt meg nem fogod érteni, mert nincs meg hozzá a háttéranyagod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!