Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás utána bőr feszesitése...

Fogyás utána bőr feszesitése hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok fogytam majdnem 30 kg-t ls ezáltal megereszkedett a bőröm de bicikliztem és futottam is . Most biciklizek és Kondizok is 18 éves vagyok ez rendbe tud jönni? Vagy javulni tud ? Esetleg az idő múlása jelent valamit ezen a téren tud valaki nekem javasolni valamit rá ? Esetlegesen a műtéten kívül minden jó lenne köszi

2012. júl. 23. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogyás közben a bőr összehúzódik, de több 10 kiló esetén már műtétre szoktak menni. Sportolhatsz, úgy tudom a masszázs is feszesít, de teljesen összemenni ez már nem fog valószínüleg.
2012. júl. 24. 01:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem van rá remény, hogy visszamenjen a bőröd, bár egyéni adottságoktól is függ. Gondolj pl. a kismamákra. Nekik is úgy kitágul a bőrük a hasukon, mint egy olyan nőnek, akin van plusz harminc kiló.

Aztán mégis sokaknak visszamegy.

2012. júl. 24. 02:18
 3/4 anonim ***** válasza:
én is 30 kilót fogytam, 17 évesen. 1,5 év alatt. Nekem csak egy kicsit ereszkedett meg a bőröm, mert naponta sokat sportoltam. Az orvosom azt mondta hogy ez visszafog húzódni,csak ugyan úgy sportoljak. Még egy év kb h visszahúzódjon, azt mondta az orvos.
2012. júl. 24. 07:36
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) utolsó esetben fogok csak orvoshoz fordulni műtéttel kapcsolatban 18 éves vagyok ha nemjön össze akkor nyilvánvalóan műtét de nem úgy állok hogy pl strandon is mindenki megbámuljon h "evvel meg mivan? " :) Illetve napi szinte sporltolok természetes és kondi is :) remélem visszahúzódik valmennyit :)
2012. júl. 24. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!