Hány kilóval lennék vékony?
Figyelt kérdés
179 cm vagyok és 68 kg. Mennyit kéne még fogynom, hogy vékony legyek ?( nem normális, hanem vékony!)2012. júl. 22. 19:16
1/5 anonim válasza:
kb 5 kilot, de ez fugg az alkati adottsagoktol is, es hogy mennyi izom van rajtad, csontozat, stb... Van aki ezzel a sullyal mar vekony, van aki meg nem annyira.
2/5 anonim válasza:
Szerintem olyan 58-60 kg-val elég vékony lennél, mondjuk szerintem most sem lehet rajtad sok fölösleg. Ha pedig sovány akarsz lenni, akkor a modellekből kiindulva 50-54 kg-nak kellene lenned.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. én is 60 körülire gondoltam, de azért az 50 kg már nagyon kevés lenne nem ? mármint szerintem ha annyit koplalnék akkor vagy belehalnék vagy szörnyen néznék ki és beteges lennék.
2012. júl. 22. 21:16
4/5 anonim válasza:
65 kilóval is lehetnél szuper vékony,ha hozzá 12-14% lenne a testzsír%od.
de elég lenne levinni 18-20%ra is,a jó csajoknak is kb annyi.
szóval a testzsírt méregesd,mert az ad pontos képet arról,hogy miből is áll a tested,nem a súly.
5/5 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm! :-)
2012. júl. 23. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!