Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilóval lennék vékony?

Hány kilóval lennék vékony?

Figyelt kérdés
179 cm vagyok és 68 kg. Mennyit kéne még fogynom, hogy vékony legyek ?( nem normális, hanem vékony!)

2012. júl. 22. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
kb 5 kilot, de ez fugg az alkati adottsagoktol is, es hogy mennyi izom van rajtad, csontozat, stb... Van aki ezzel a sullyal mar vekony, van aki meg nem annyira.
2012. júl. 22. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 58-60 kg-val elég vékony lennél, mondjuk szerintem most sem lehet rajtad sok fölösleg. Ha pedig sovány akarsz lenni, akkor a modellekből kiindulva 50-54 kg-nak kellene lenned.
2012. júl. 22. 20:49
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. én is 60 körülire gondoltam, de azért az 50 kg már nagyon kevés lenne nem ? mármint szerintem ha annyit koplalnék akkor vagy belehalnék vagy szörnyen néznék ki és beteges lennék.
2012. júl. 22. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:

65 kilóval is lehetnél szuper vékony,ha hozzá 12-14% lenne a testzsír%od.

de elég lenne levinni 18-20%ra is,a jó csajoknak is kb annyi.

szóval a testzsírt méregesd,mert az ad pontos képet arról,hogy miből is áll a tested,nem a súly.

2012. júl. 23. 01:38
 5/5 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm! :-)
2012. júl. 23. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!