Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen alakkal lehet valaki...

Ilyen alakkal lehet valaki anorex?

Figyelt kérdés

ez a betegség mennyire van súlyhoz kötve?

1 hónapja 1000 kalória körül eszem és fogytaw is 7 kilót aminek eléggé örülök.Törik a körmöm,hullik a hajam,nincs mensim...vagyis volt 3 napig és tök fekete.A szüleim orvoshoz akarnak vinni.Lehet hogy azt kéne de nem szeretnék megint dagadt lenni mikor még mindig kövér vagyok...Régen mindig csúfoltak de így most jobb embernek érzem magam.

[link]

16\l

2012. júl. 22. 17:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem csak szívat minket.

"Felfaltam a hűtőt" - majd leír annyit, amennyi egy kétévesnek is kevés lenne.

Az ilyenektől annyira dühös leszek, legszívesebben a hajánál fogva rángatnám meg.

Persze egyértelmű, hogy csak azért nyöszörög itt, mert azt akarja hallani, hogy "nyugi, nem is ettél sokat", meg "jajj, ne csináld ezt, te szegény, nagyon csinos vagy"...

2012. júl. 22. 19:57
 22/22 anonim ***** válasza:
hisztis kislány.."figyeljetek rám!!!" hányféle módon kell még leírni, hogy változtassál a hozzáálásodon
2012. júl. 22. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!