Ilyen alakkal lehet valaki anorex?
Figyelt kérdés
ez a betegség mennyire van súlyhoz kötve?
1 hónapja 1000 kalória körül eszem és fogytaw is 7 kilót aminek eléggé örülök.Törik a körmöm,hullik a hajam,nincs mensim...vagyis volt 3 napig és tök fekete.A szüleim orvoshoz akarnak vinni.Lehet hogy azt kéne de nem szeretnék megint dagadt lenni mikor még mindig kövér vagyok...Régen mindig csúfoltak de így most jobb embernek érzem magam.
16\l
2012. júl. 22. 17:39
11/22 A kérdező kommentje:
basszus.Épp most faltam fel a hűtőt.Mindjárt sírvafakadok:( Ma megettem vagy 1800 kalóriát ha nem többet
ettem 3!!! tányér műzlit,2tk kenyeret diabetikus lekvárral meg egy fél tányér rizst.Annyira utálom magam.Nagyon.Gyűlölöm!
2012. júl. 22. 18:34
13/22 A kérdező kommentje:
na ezért nem eszem.Mert mindig ez a vége..
2012. júl. 22. 18:37
14/22 anonim válasza:
harcosok étrendje szerint eszek, ezzel kerülhető a bűntudat, van könyv olvasd el, ahogy én eszek egész nap ettem ma 1 almát,1 barackot és edzés után ment egy fehérje shake, este ettem kis salátát,husit cukinival egy nagy tál millánoit, fagyit,kenyeret, szoktam édességet is de sz*rok a bűntudatra, mondjuk kicsit szerintem eltérek a könyvtől, de aki betartja az fogyni fog + lehet mellette edzeni
15/22 anonim válasza:
ne bénázz már ennyit:) nem nagy cucc az egész, csak olvass utána a neten és a pénzeden rendes kajákat vegyél ne lekvárt ..
hajrá
16/22 A kérdező kommentje:
nem tudom mit kell röhögni a szenvedésemen
2012. júl. 22. 18:39
17/22 anonim válasza:
magadnak csinálod az egész problémát, persze hogy röhögnek rajtad.. Elégeld meg azt, hogy gyenge vagy lelkileg és büszkén fekszel le aludni, ha most elmész futni, erről szól a sportolás. A kinézet az melléktermékként jön, majd ha keményen sportolsz talán egy fél év múlva!
18/22 A kérdező kommentje:
látszik hogy itt senki nem volt ilyen helyzetben.Ha lettetek volna akkor nem ilyeneket írnátok...
2012. júl. 22. 18:45
19/22 anonim válasza:
Egy tipikus önsajnáltató, beteg, write-only "16\l" vagy.
20/22 anonim válasza:
szerintem nagyon jó alakod van, de a koplalást hagyd abba, mert csak tönkreteszel vele mindent, nincs értelme, mert jó ez az alak, nőies, inkább sportolj és egyél normálisabbsn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!