Szerintetek melyik a jobb? Anorex-kiálló borda/csont? Túlsúlyos-csak a hájt fogod?
Külső alapján ítéléshez melyik a jobb? Vagy minek? Mért kell folyton a 2 végletbe gondolkozni?
Egyik sem jobb! Mind2 egyformán rossz.
A kérdés számtalanszor került már kiírásra különféle megfogalmazásokban... A válasz nem fog változni: 80% kitér azzal, hogy az arany középút a legjobb. 15% választja az anorexiásat, 5% a túlsúlyost.
Fölösleges ezt mindig megkérdezni...
Nekem az izmos sem tetszik. Egy nőnek szerintem ne legyen kockás hasa.
Nekem ő az álomnő: [link]
Utolsó előtti vagyok, az utolsónak: Nyilván, mindenkinek más tetszik, én az izmosabb hasat vmiért szexisnek tartom (nőként). Mikor az izomzat első jelei megmutatkoztak a hasamon, vmi hihetetlen boldogságot éreztem, bár ezen az állapoton azóta nem sikerült lényegesen továbblendülnöm.. Persze az izmosságnak is vannak határai, a kolosszus testépítő nők már nem igazán tetszenek, de a fitnesz modellek közül is van, aki nem.
No, mindegy, akit te linkeltél ő is igazán szép és esztétikus.
A lényeg szerintem ott van, h mindenki olyan legyen, ami saját magának tetszik, és a legfontosabb, h emellett egészséges legyen minden tekintetben. Márpedig se az anorexiás, se a túlsúlyos nem egészséges.
Nagyon kevés nő olyan szerencsés hogy a zsír esztétikusan oszlik meg a testén, viszont bárkinek lehet jó teste mert a zsírt bárki lefaraghatja kellő kitartással és építhet szép idomokat, tónusba hozhatja az izmait.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, a mentális egészség dönti el melyik a jobb, a legrosszabb az anorexiás aki 30-40kilósan van megelégedve magával, egy fokkal jobb de még mindíg reménytelen az aki nem is akar lefogyni vagy nem hajlandó komolyabb erőfeszítésekre. Ha már valaki a helyes irányba halad és tud küzdeni akkor pedig nem lehet ezalapján különbséget tenni melyik a jobb, csak az egyéb külső és belső adottságok alapján. :)
a túlsúlyosat választanám-egyébként jó hogy nem extrém kövéret írtál,úgy nehezebb lenne választani-mert őket többnyire meg lehet változtatni,ha logikusan levezetem neki,hogy mit kell tennie a változásért étkezésileg,edzésileg.
fel lehet benne ébreszteni a változásra való törekvést támogatással,motiválással,ésszerű kivitelezhető tervvel.
az anorex viszont lelki beteg,súlyos depressziós,aki igazából meg akar halni,ebben a formában.
rajtuk nem lehet változtatni,sem megmagyarázni nekik,hogy a fehérje nem méreg és a test formáját az izmok adják.
velük nem is lehet beszélni szinte,mert egyik fülén be a másikon ki.
utolsó vagyok.
egyébként az a csaj akit a 15.48 belinkelt 2.nak 96kilós túlsúlyos volt,mielőtt fitnesz modell világbajnok lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!