Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb?...

Szerintetek melyik a jobb? Anorex-kiálló borda/csont? Túlsúlyos-csak a hájt fogod?

Figyelt kérdés
a kettő közül
2012. máj. 7. 15:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Külső alapján ítéléshez melyik a jobb? Vagy minek? Mért kell folyton a 2 végletbe gondolkozni?

Egyik sem jobb! Mind2 egyformán rossz.

2012. máj. 7. 15:27
 2/13 anonim ***** válasza:

A kérdés számtalanszor került már kiírásra különféle megfogalmazásokban... A válasz nem fog változni: 80% kitér azzal, hogy az arany középút a legjobb. 15% választja az anorexiásat, 5% a túlsúlyost.

Fölösleges ezt mindig megkérdezni...

2012. máj. 7. 15:45
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Kiáll a bordám és közöm sincs az anorexiához:D Tudom, fura, de nekem tetszik a testem. Mármint lehet, hogy a fiúk elhánynák magukat, ha meglátnának meztelenül, meg kb mindennap megkapom, hogy milyen szörnyű érzés megölelni, mert érzik a csontjaimat..de nekem tetszik. 169 cm vagyok és 42 kg. Szeretem még a hatalmas tátongó rést is a két combom között..nekem ez az ideálom. Nem is várom el senkitől, hogy tetsszen neki, mert megértem.
2012. máj. 7. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:
54%

Egyik sem. Nem csak a két véglet létezik, hanem vannak átmenetek is. Így a kérdésnek igazából nincs értelme.

Szerintem a vékony, de sportos test a szép. Valami ilyesmi: [link]

[link]

Jó, most ne a csajok mellének valódiságát vitassuk, hanem a többin van a hangsúly.

2012. máj. 7. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az izmos sem tetszik. Egy nőnek szerintem ne legyen kockás hasa.

Nekem ő az álomnő: [link]

2012. máj. 7. 19:18
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok, az utolsónak: Nyilván, mindenkinek más tetszik, én az izmosabb hasat vmiért szexisnek tartom (nőként). Mikor az izomzat első jelei megmutatkoztak a hasamon, vmi hihetetlen boldogságot éreztem, bár ezen az állapoton azóta nem sikerült lényegesen továbblendülnöm.. Persze az izmosságnak is vannak határai, a kolosszus testépítő nők már nem igazán tetszenek, de a fitnesz modellek közül is van, aki nem.

No, mindegy, akit te linkeltél ő is igazán szép és esztétikus.

A lényeg szerintem ott van, h mindenki olyan legyen, ami saját magának tetszik, és a legfontosabb, h emellett egészséges legyen minden tekintetben. Márpedig se az anorexiás, se a túlsúlyos nem egészséges.

2012. máj. 7. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

A számomra tökéletes:

[link]

(Szerelmes vagyok ebbe a testbe...)

2012. máj. 7. 21:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Nagyon kevés nő olyan szerencsés hogy a zsír esztétikusan oszlik meg a testén, viszont bárkinek lehet jó teste mert a zsírt bárki lefaraghatja kellő kitartással és építhet szép idomokat, tónusba hozhatja az izmait.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, a mentális egészség dönti el melyik a jobb, a legrosszabb az anorexiás aki 30-40kilósan van megelégedve magával, egy fokkal jobb de még mindíg reménytelen az aki nem is akar lefogyni vagy nem hajlandó komolyabb erőfeszítésekre. Ha már valaki a helyes irányba halad és tud küzdeni akkor pedig nem lehet ezalapján különbséget tenni melyik a jobb, csak az egyéb külső és belső adottságok alapján. :)

2012. máj. 12. 23:11
 9/13 anonim ***** válasza:

a túlsúlyosat választanám-egyébként jó hogy nem extrém kövéret írtál,úgy nehezebb lenne választani-mert őket többnyire meg lehet változtatni,ha logikusan levezetem neki,hogy mit kell tennie a változásért étkezésileg,edzésileg.

fel lehet benne ébreszteni a változásra való törekvést támogatással,motiválással,ésszerű kivitelezhető tervvel.

az anorex viszont lelki beteg,súlyos depressziós,aki igazából meg akar halni,ebben a formában.

rajtuk nem lehet változtatni,sem megmagyarázni nekik,hogy a fehérje nem méreg és a test formáját az izmok adják.

velük nem is lehet beszélni szinte,mert egyik fülén be a másikon ki.

2012. máj. 13. 00:08
 10/13 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

egyébként az a csaj akit a 15.48 belinkelt 2.nak 96kilós túlsúlyos volt,mielőtt fitnesz modell világbajnok lett.

2012. máj. 13. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!