Kitapintottam egy "csomót" a bal mellemben. Megmutattam anyunak is de ő állítja, hogy az csont. (borda) Lehetséges? Előfordul ez másnál is?
Figyelt kérdés
Abban igaza van,hogy az egész mellem alatt végig fut és jobban is érezhető csak ott valamivel kisebb.Semmi más bajom nincs és ezt is csak úgy észrevettem. Igaza lehet?Doki szabin 1 hónapig.Volt egy műtétem 2 hónapja ahol teljesen kivizsgáltak.Ott csak kiderült volna nem?21/L.2010. aug. 8. 09:48
1/2 anonim válasza:
nyugi nekem is érezni és az a borda:)
2/2 anonim válasza:
Mindenképpen kiderült volna. Ha anyukád csontnak érzi, akkor feltételezem a tapintása is kemény, csontos jellegű. A csomók általában valamivel puhábbak, és egyértelműen csomónak tapintható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!