Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen alakkal lehet valaki...

Ilyen alakkal lehet valaki anorex?

Figyelt kérdés

ez a betegség mennyire van súlyhoz kötve?

1 hónapja 1000 kalória körül eszem és fogytaw is 7 kilót aminek eléggé örülök.Törik a körmöm,hullik a hajam,nincs mensim...vagyis volt 3 napig és tök fekete.A szüleim orvoshoz akarnak vinni.Lehet hogy azt kéne de nem szeretnék megint dagadt lenni mikor még mindig kövér vagyok...Régen mindig csúfoltak de így most jobb embernek érzem magam.

[link]

16\l

2012. júl. 22. 17:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Pedig jó szarul nézel ki, semmi izmod nincs, látszik a zsír a karodon és combodon. Ezt nem koplalással, hanem megfelelő diétával és EDZÉSSEL kell eltüntetni.

Igen, jó úton haladsz az anorexiás, bulimiás kislány felé. Olvass inkább.

2012. júl. 22. 17:43
 2/22 A kérdező kommentje:

tényleg?Még mindig ennyire rossz?:(

ajj:(

2012. júl. 22. 17:47
 3/22 anonim ***** válasza:
igaza van az előzőnek, de azért nem vagy csúnya, csak látszik, hogy nem szakszerűen csináltad, tehát inkább olvass utána, és hagyd abba az 1000 kalóriás szarjaidat, amíg nem látod át a dolgokat, vagy orvossal beszélj! ez nem vicc!
2012. júl. 22. 17:48
 4/22 anonim ***** válasza:
Azt is felfogtad, hogy NEM a koplalás az út?
2012. júl. 22. 17:48
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Az anorexia nem súlyhoz kötött!

Annak csak a vége az, amire te gondolsz, mikor már kilátszik minden borda, és teljesen megbetegszik az illető, de ugyebár odáig valahogy el is jut!

Szóval igen, ilyen alakkal is lehet valaki anorexiás.

Viszont még nem lenne biztos az 1000 kalória miatt, hogy az vagy, de a többi tünet, amit leírtál, az eléggé aggasztó, gondolom, ezt te magad is tudod.

2012. júl. 22. 17:51
 6/22 A kérdező kommentje:
van mikor kevesebbet eszem.Régen az evésbe menekültem most az éhezésbe.Nem tudok leállni mert akkor bűntudatom lenne.Nehéz...
2012. júl. 22. 17:55
 7/22 A kérdező kommentje:
főleg ha még mindig nagyon szarul nézek ki
2012. júl. 22. 17:56
 8/22 anonim ***** válasza:
Akkor beteg vagy, menj orvoshoz.
2012. júl. 22. 17:57
 9/22 anonim ***** válasza:
Átlag emberhez képest egyáltalán nem nézel ki szarul, viszont beteg vagy, ez a leírásodból látszik. Keress meg egy pszichológust, menj el orvoshoz a szüleiddel! Szerinted talán normális feketét menstruálni, vagy hogy pusztul a szervezeted? A másik dolog hogy sajnos sötétség uralkodik a fejedben a helyes diétát és edzést illetően, ezt jól mutatja az 1000 kalóriás étrended, és hogy nem vagy tisztában az alapvető tápanyagforrásokkal, edzésmódszerekkel, amelyekkel anorexia és más betegségek nélkül tökéletesen tudnál kinézni - ennek ellenszere az OLVASÁS, amíg ezt nem tudod megérteni sajnos nem tudok segíteni! Keress meg privátban!
2012. júl. 22. 18:12
 10/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is első sorban egy pszichológust keress meg. Ezt nem azért mondom, mert azt gondolom, hogy "szegény csaj milyen hülye, egy terápia csak segít rajta..." hanem mert ez a megfelelési kényszer az alakoddal kapcsolatban minden áron, ez nem normális. Ahogy írtad, rengetegen csúfoltak régen. Hidd el ezt én is átéltem, ugyan ezért, és szörnyen gátlásos lány lett belőlem, pedig már 3 éve nem láttam a rosszakaróimat. Én is hétfőn megyek egy kis beszélgetésre, mert elegem van, hogy azok miatt a barmok miatt megy tönkre a fiatalságom, hogy nem tudom élvezni annak minden pillanatát, mert félek hogy esetleg nem tudok megfelelni az éppen velem szembejövő embernek a külsőségeket illetően. Tehát a lényeg, hogy a lelki dolgaidat tedd rendbe mindenek előtt, úgy sokkal felemelőbb érzés lesz sportolni is.

17L

2012. júl. 22. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!