Ilyen alakkal lehet valaki anorex?
ez a betegség mennyire van súlyhoz kötve?
1 hónapja 1000 kalória körül eszem és fogytaw is 7 kilót aminek eléggé örülök.Törik a körmöm,hullik a hajam,nincs mensim...vagyis volt 3 napig és tök fekete.A szüleim orvoshoz akarnak vinni.Lehet hogy azt kéne de nem szeretnék megint dagadt lenni mikor még mindig kövér vagyok...Régen mindig csúfoltak de így most jobb embernek érzem magam.
16\l
Pedig jó szarul nézel ki, semmi izmod nincs, látszik a zsír a karodon és combodon. Ezt nem koplalással, hanem megfelelő diétával és EDZÉSSEL kell eltüntetni.
Igen, jó úton haladsz az anorexiás, bulimiás kislány felé. Olvass inkább.
tényleg?Még mindig ennyire rossz?:(
ajj:(
Az anorexia nem súlyhoz kötött!
Annak csak a vége az, amire te gondolsz, mikor már kilátszik minden borda, és teljesen megbetegszik az illető, de ugyebár odáig valahogy el is jut!
Szóval igen, ilyen alakkal is lehet valaki anorexiás.
Viszont még nem lenne biztos az 1000 kalória miatt, hogy az vagy, de a többi tünet, amit leírtál, az eléggé aggasztó, gondolom, ezt te magad is tudod.
Szerintem is első sorban egy pszichológust keress meg. Ezt nem azért mondom, mert azt gondolom, hogy "szegény csaj milyen hülye, egy terápia csak segít rajta..." hanem mert ez a megfelelési kényszer az alakoddal kapcsolatban minden áron, ez nem normális. Ahogy írtad, rengetegen csúfoltak régen. Hidd el ezt én is átéltem, ugyan ezért, és szörnyen gátlásos lány lett belőlem, pedig már 3 éve nem láttam a rosszakaróimat. Én is hétfőn megyek egy kis beszélgetésre, mert elegem van, hogy azok miatt a barmok miatt megy tönkre a fiatalságom, hogy nem tudom élvezni annak minden pillanatát, mert félek hogy esetleg nem tudok megfelelni az éppen velem szembejövő embernek a külsőségeket illetően. Tehát a lényeg, hogy a lelki dolgaidat tedd rendbe mindenek előtt, úgy sokkal felemelőbb érzés lesz sportolni is.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!