Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi update-es vagy jogobella...

Norbi update-es vagy jogobella light joghurtot egyek?

Figyelt kérdés
most vettem jogobella light joghurtot és az van rá írva h 100g-ban van 60 kcal, de a norbisat nem tudom. melyiket válasszam inkább?
2012. júl. 22. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A norbis joghurton VAN TÁPANYAGADAT!!!! CSak össze van sűrítve az összetevők alatt. Látni is kéne és nem csak nézni. A válasz: ha a jogobella azért light mert CUKOR nincs benne, akkor mindegy, ha van benne cukor csak a zsír kevesebb akkor a norbisat. Amúgy meg nem érdemes étrendek között szörfözni.

Szidjátok itt össze-vissza az update-et aztán azt se tudjátok, mi van. Vagy normálisan csináljátok, v sehogy. Lefogyni sokféle képpen lehet ez bizonyított tény, de úgy bitros nem, h egy kicsit abból, egy kicsit ebből a módszerből. Ez önbecsapás!!!

2012. szept. 23. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem szidta senki, de szerinted nem húzós, hogy 1 pohár Update1 pudingban 7 g zsír van?
2012. szept. 23. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Nos igen sokan ellene vannak a zsírnak....hát én nem tudom, múltkor beszélgettem mamámmal, ők h ettek. Teljes kiőrlésű kenyeret ettek- akkoriban nagyon más nem is volt, meg szalonnát, kolbászt, házi vajat, zsírral főztek...stb. Mégis 73 évesen jobb állapotban van, mint sok 20 éves. Alakilag meg kondícióra is. Na persze ők nem mentek mindenhova kocsival napi 4km séta megvolt mindig, azt mondta. Szóval: NEM A ZSÍRRAL VAN A BAJ, hanem a lustasággal.

Persze ha valaki nem is mozog, meg zsírt is eszik...hááááát az ciki.

2012. szept. 25. 15:21
 14/15 anonim válasza:
0%
Szoondiii-nak van igaza...csak az a baj itthon mindenki megesz minden szutykot...sebaj sírtok majd ha májelégtelenségben szenvedtek...
2012. nov. 13. 22:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja... Abba kevesen gondolnak bele, ha az anyagi lehetőségek nem szabnának gátat, kevesebben ennének "szutykot" (nem kell a "gyors kaja/chips/üdítő helyett telne rá", mert akinek nincs pénze, annak nyilván erre sincs, és örül, ha egy fazék tejfölös tésztát tud főzni 3-4 vagy több személyre...

Itt MÉG nem tartok, de fel tudom fogni.... Ellentétben...)

2012. nov. 14. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!