Ez segit az úszógumim eltüntetésében?
már régóta tornázom minden este kick-box,tánc,kardióedzés, és most elkezdtem biciklizni(nem szoba)és persze figyelek arra is hogy mit eszem pl.6 után nem ,meg mellőzöm a kenyeret és a cukrot édességet nem eszem csak müzlit ..ez igy jó ha ezt csinálom ennek segitségével még eltüntethetem az úszógumimat???vagy csináljak még valami mást is??
Lécci segitsetek :)
erről csak annyit, hogy barátnőim kipróbálták, kegyetlen, az tény, de hatásos :) nem kifejezetten alhasra van, de megmozgatja azt is elég rendesen.
amit én tudok gyakorlat: hátadon fekszel, kezek a test mellett. páros lábat emelsz először 90 fokig, aztán csípő, popsi is emel a lábhoz, majd talaj fölé visszaengeded.
vagy: hátadon fekszel, és hasprés. (hasizomból felemeled a törzsed, de nem ülsz fel teljesen, mint a felülésnél, csak félig) a nehezebb változata, hogy először csak sima hasprés, de nem jössz vissza hasprésből a földre, hanem tovább emelkedsz teljes felülésbe. ezt egymás után 3x30-szor, közte 30x/20x haspréses pihenőkkel
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!