Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez segit az úszógumim eltüntet...

Ez segit az úszógumim eltüntetésében?

Figyelt kérdés

már régóta tornázom minden este kick-box,tánc,kardióedzés, és most elkezdtem biciklizni(nem szoba)és persze figyelek arra is hogy mit eszem pl.6 után nem ,meg mellőzöm a kenyeret és a cukrot édességet nem eszem csak müzlit ..ez igy jó ha ezt csinálom ennek segitségével még eltüntethetem az úszógumimat???vagy csináljak még valami mást is??

Lécci segitsetek :)

2012. júl. 21. 10:01
 1/4 anonim válasza:
Ez mind jó, és ne is hagyd abba, mert ezek nem csak hasról visznek, hanem sok más helyről is. Esetleg annyit tudsz még tenni szerintem, hogy jobban rámész a hasgyakorlatokra (hasprés, felülés,stb...) Az alhasról sokkal nehezebben megy le, mint felülről (tapasztalat), de arra is vannak külön gyakorlatok.
2012. júl. 21. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm nem hagyom abba és tudnál mondani alsóhasra gyakorlatokat mert nekem is ott vannak a problémák:/
2012. júl. 22. 08:28
 3/4 anonim válasza:

[link]

[link]

erről csak annyit, hogy barátnőim kipróbálták, kegyetlen, az tény, de hatásos :) nem kifejezetten alhasra van, de megmozgatja azt is elég rendesen.

amit én tudok gyakorlat: hátadon fekszel, kezek a test mellett. páros lábat emelsz először 90 fokig, aztán csípő, popsi is emel a lábhoz, majd talaj fölé visszaengeded.

vagy: hátadon fekszel, és hasprés. (hasizomból felemeled a törzsed, de nem ülsz fel teljesen, mint a felülésnél, csak félig) a nehezebb változata, hogy először csak sima hasprés, de nem jössz vissza hasprésből a földre, hanem tovább emelkedsz teljes felülésbe. ezt egymás után 3x30-szor, közte 30x/20x haspréses pihenőkkel

remélem tudtam segíteni :)

2012. júl. 22. 17:22
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm és kipróbálom:))
2012. júl. 22. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!