Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám husis combomat...

Hogyan tudnám husis combomat vékonnyá formálni?

Figyelt kérdés

163cm/ 57 kg vagyok, tehát nincs rajtam nagy mennyiségű súlyfelesleg, de ami van annak a 70%-a a combomon és a derekamon van. A hasam lapos de az oldalamon mindig van felesleg:S A combom pedig mindig nehezen szokott fogyni. Van aki hasonló gondokkal küzd és sikerült neki változtatnia? Vagy valaki akinek van hatásos tippje?:) Köszönöm

20/L

2012. júl. 20. 14:15
 1/6 fleeur válasza:

Szerintem a futás elég hatásos, ha rendszeresen csinálod. Emellett sokféle lábgyakorlat is van: [link]

Igyál sok folyadékot, lehetőleg vizet, akár feszesítő testápolót is használhatsz a szép bőrért :)

2012. júl. 20. 14:28
 2/6 anonim válasza:
Ne egyél annyit
2012. júl. 20. 14:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Mozogj, sokat és diétázz, ennyi.
2012. júl. 20. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Fuss rendszeresen és nézz magadnak 1jó diétát. Sajnos ilyen a genetikád mindenki máshonnan kezd el fogyni.
2012. júl. 20. 15:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Nem eszek sokat, főleg most, hogy diétázok, de amúgy sem vagyok az a nassolós fajta. Sosem eszem édességeket, gyorskajákat, chipseket, mégis olyan könnyen felugranak a kilók. Napi 1200-1300 kalória a max. Csak reggelire eszek tésztát, délután max. egy fél szelet teljes kiörlésű kenyeret ha olyan ételt eszek amit magában nem tudnék megenni. Napi 2 liter mentes víz, és zöldség+gyümölcs is megvan. De mindig csak a hasamból és a mellemből fogyok máshol alig látszik, mert nagyon lassan megy le:S
2012. júl. 20. 16:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja igen és mindig vizet iszok csak évek óta, mert utálom az üdítőket. Tehát nem értem mért megy ilyen nehezen :( 50 kilóra sikerülne lefogynom annak nagyon örülnék.
2012. júl. 20. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!