Mit tanácsoltok, hogyan fogyjak le 3-4 hónap alatt 25 kg-t? Aztán még majd 25 kg-t?
Ne add fel ha már elkezdtél valamit elérni, még ha meg is torpan az eredmény. Nem lesz hiába semmi. Szerintem nem fogyókúrázni kell, hanem átformálni az életstílust. Napi mozgást beiktatni, sose edd tele magad, fogd vissza a szénhidrátot, egyél sovány hús, zöldség, gyümölcs központúan. És ez nem azt jelenti, hogy egy héten egyszer- egyszer nem lehet enni egy kis sütit vagy csokit. Sok vizet igyál, az elvileg gyorsítja az anyagcserét. Én 3 hete elkezdtem futni, 2 perc után kifulladtam első nap, ma már megy a 15 perc is. Most hogy a barátomnál vagyok nagyvárosban, lépcsőzök, mivel a 8.on lakik. Igazából már lelkiismeret furdalásom is van ha nem mozgok, pedig az étrendet már nem is követem annyira. Sokkal jobban érzem magam amióta nem eszek annyi kenyeret, és sose eszem pupra magam.
De még egy jó tanács, ne akarj 3-4 hónap alatt ennyit fogyni, ehhez több idő kell, az ideális az, ha egy héten egy kilót fogysz.
Tornának egyébként én mindenhol a pilatest javaslom, nekem bevállt, igaz vannak durva gyakorlatok, de mindig mutatnak könnyített verziót, amit mindenki könnyedén megcsinál szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!