Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózzak, vagy menjek kondizni?

Fogyózzak, vagy menjek kondizni?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok 173 cm 68kg.januárban elhatároztam,hogy fogyózni fogok,nagyon elhíztam 76,5 kg voltam 68 ra lementem.Jártam zumbára és aerobicra,de az óráknak vége lett,máshol nincs.Ami azt illeti hasammal nincs gond,picit pocim van :D viszont fenekem nagy,de formátlan,+ combom vastag.Ha heti 2x esetleg 3x eljárok 1órát kondizni,+ jó étrendem van,akkor segíteni fog?Fenekem nagyobb lesz vagy csak formálódni fog?
2012. júl. 17. 10:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Kondizz, a fenekeden az izom megvastagszik (=formálódik) majd és idővel a zsír csökkenni fog. Szóval lehet, hogy egy kicsit nagyobb lesz, de csak átmenetileg, hosszabb távon mindenképpen kisebb és formásabb lesz, de a megfelelő étrendet szigorúan be kell tartani.
2012. júl. 17. 10:47
 2/3 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm választ! :)
2012. júl. 17. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
elősször izmosodsz valószínű a mérleg is többet mutat majd, de utána szép látványos lesz az eredmény csak sportolj okosan 20 perctől kezdődik a zsírégetés...
2012. júl. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!