Hány éves vagy? Mert a képek alapján még nem múltál el 15 se. Addig pedig ne fogyózzál, hanem sportolj, a szervezeted még fejlődésben van.
Amúgy meg jól nézel ki, szóval nem kell.
nem sokára már 20 leszek. Köszönöm a válaszokat, tornázni mindenképpen fogok. Csak nekem nagyon nehezen mennek le a kilók, egyszer fogyóztam és tényleg utána olvastam, hogy mit hogyan, figyeltem a mozgásra és az evésre és egy hónap alatt 2 kilót tudtam leadni kb.
Egyébként a barátom tesz néha furcsa megjegyzéseket, meg félek, hogy ha strandra megyünk vagy valami, szégyellni fog engem..:S Meg lehet, hogy én is jobban érezném magam ha pár kilóval kevesebb lennék...
Szerintem jól nézel ki. :) De ha mégis fogyózni fogsz akkor nekem ez a véleményem:
A fogyókúrával az a baj, hogy ha abbahagyod, akkor 2x annyit hízol vissza. (ez a tapasztalatom a környezetemben élőkkel, biztosan vannak kivételesek is)
Ha tartósan akarsz fogyni, akkor olyan dolgot kell választanod, amit később is be tudsz tartani és nem drasztikus. Pl. sport+6 óra után nem eszel.
Ezen kívül a drasztikus fogyókúrákkal az is baj, hogy a melled is sokkal kisebb lesz tőle.
Szia!
Megkérdezhetem hány centi a combod a legvastagabb résznél?
hány cm magas vagy? :) Nekem is pontosan ilyen az alakom! Még a combom is 56-57 cm. Én még szeretnék fogyni, de nem fogyózni, hanem még többet sportolni. Lassan kezdek megelégedni az alakommal, csak a térdem körüli vastagság zavar.
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!