Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Véleményeket szeretnék,...

Véleményeket szeretnék, fogyózzak?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 5. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, csak ha nem érzed így jól magad. Szerintem csini vagy, nekem nem tetszenek a 45 kilós lányok.
2012. jún. 5. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Mert a képek alapján még nem múltál el 15 se. Addig pedig ne fogyózzál, hanem sportolj, a szervezeted még fejlődésben van.

Amúgy meg jól nézel ki, szóval nem kell.

2012. jún. 5. 18:23
 3/9 anonim válasza:
100%
Nehogy fogyózni kezdj, semmi gond az alakoddal, akkor inkább tornázz minden nap egy keveset. A neten van egy csomó könnyű, alakformáló videó.
2012. jún. 5. 18:24
 4/9 A kérdező kommentje:

nem sokára már 20 leszek. Köszönöm a válaszokat, tornázni mindenképpen fogok. Csak nekem nagyon nehezen mennek le a kilók, egyszer fogyóztam és tényleg utána olvastam, hogy mit hogyan, figyeltem a mozgásra és az evésre és egy hónap alatt 2 kilót tudtam leadni kb.

Egyébként a barátom tesz néha furcsa megjegyzéseket, meg félek, hogy ha strandra megyünk vagy valami, szégyellni fog engem..:S Meg lehet, hogy én is jobban érezném magam ha pár kilóval kevesebb lennék...

2012. jún. 5. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy jó tanácsot elfogadsz: az igaz szerelem úgy fogadja el a másikat ahogy van :) Szóval legyen önbizalmad vagy ha nem elég erős, akkor fejleszd.
2012. jún. 5. 18:35
 6/9 anonim válasza:
64%

Szerintem jól nézel ki. :) De ha mégis fogyózni fogsz akkor nekem ez a véleményem:

A fogyókúrával az a baj, hogy ha abbahagyod, akkor 2x annyit hízol vissza. (ez a tapasztalatom a környezetemben élőkkel, biztosan vannak kivételesek is)

Ha tartósan akarsz fogyni, akkor olyan dolgot kell választanod, amit később is be tudsz tartani és nem drasztikus. Pl. sport+6 óra után nem eszel.

Ezen kívül a drasztikus fogyókúrákkal az is baj, hogy a melled is sokkal kisebb lesz tőle.

2012. jún. 5. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Megkérdezhetem hány centi a combod a legvastagabb résznél?

2012. jún. 5. 20:33
 8/9 A kérdező kommentje:
56-57cm
2012. jún. 5. 21:40
 9/9 anonim ***** válasza:

hány cm magas vagy? :) Nekem is pontosan ilyen az alakom! Még a combom is 56-57 cm. Én még szeretnék fogyni, de nem fogyózni, hanem még többet sportolni. Lassan kezdek megelégedni az alakommal, csak a térdem körüli vastagság zavar.

18 L

2012. nov. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!