Fogjátok már fel, hogy ezt így nem lehet megmondani..függ a csontozat sűrűségétől, hogy körte vagy homokóra alkat vagy-e, tehát hogy oszlik el, meg hogy milyen magas a testzsírszázalékod, mert mint tudni illik, az izom nehezebb mint a zsír.
Ja és a tökéletes is mindenkinek mást jelent, mert nekem spontán orgazmust okoznak a 170 centis és 45 kilós lányok, viszont mások nem mernének hozzájuk nyúlni, mert félnének, hogy összetörik őket. Tehát az én ízlésemmel neked maximum 50 kilónak szabadna lenned, de nyílván egy normális ember 54-58 kilót mondana.
Szóval tessék beállni a tükör elé, fogyni-hízni-súlyt tartani, amit kell, és dönteni, MERT MI NEM TUDHATJUK.
Kb. 50 szerintem.
De, ahogy írták már: ez sok mindentől függ! Lehet, hogy te 60 kilósan nézel ki a legjobban. Ezt így nem tudhatjuk.
Na, a körte alkattal jól megjártad, ahogy énis. Szerintem 50 kilóval tűnnél vékonynak, mivel a körtéknek vastag a lábuk még 57 kilósan is, amivel egy homokóra alkatú már vékony lenne.
Marad az 50.
54 centi és körtének tartod magad? :-O
Az a magasságodhoz képes nem vastag.
158 centihez, ahhoz igen! És úgy, hogy 48 kiló vagyok. Ez az igazi körte alkat. Hüpp....
Utolsónak:
A körte alkat leginkább a keskeny vállat, vékony derekat, széles csípőt jelenti.
Erre nem tért ki ugyan a kérdező, de amit írtál, annak nem sok köze van a dologhoz.
(Lásd: 59-es combom van a 165 centimhez, ami valljuk be, rohadt vastag. És NEM vagyok körte alkatú. Sajnos:-( )
Széles csípő ritkán párosul vékony combokkal, fordítva viszont előfordulhat.
Ezért nagyon is sok köze van hozzá.
A mondandód másik fele viszont igaz. Nem csak a körte alkatnak lehetnek vastag combjai és igen, a körte akkor körte, ha felül is olyan, mint amilyennek írtad.
Nyugi, 165 cm vagyok, én is körte.
A combommal nincs gond, az vékony.
De! A csípőm sokkal szélesebb, mint a vállam. Ez van, sajnos, ezen nem változtat a fogyás... Tapasztalat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!