Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva fog látszódni...

Mennyi idő múlva fog látszódni a változás ha ennyit ettem?

Figyelt kérdés

A hétvégém zsúfolt volt nagyon.

Pénteken grillezésen voltunk. 2 szelet grillezett csibe combot ettem (bőr nélkül és picik voltak) mellé kukorica salátát (majonézeset) és 3-4 szelet fehér kenyeret. + 2 kisi répás sütit.

A nap többi részében csak 2 szelet TK kenyeret és 3 szelet vékony tésztájú házi palacsintát.

Szombaton esküvőre mentünk. Aznap ettem

reggel: 2 tk kenyeret

délben: rakott krumplit 1 szelet fehér kenyérrel (kis adagot)

délután: 1 karéj fehér kenyeret paradicsommal

vacsora: 2 fél szelet panírozott csirkehús + 2 db panírozott gomba, + májgombóc leves.

késői vacsora: 1 kis db töltött káposzta 1 db kenyérrel, + tejföllel.

És persze még 4 pohár rozé

Vasárnap: reggeli 2 karéj fehér kenyérből készült melegszenyó, belecsipkedve házi kolbival, és egy 3 in 1-ben kávé (ami 75 kcal)

délben: 2 szelet vékony tésztás pizza amin csirkemell, kukorica és vékony sajt volt a feltét.

délután: 1 3 in 1-ben kávé

vacsora: másfél szelet sajttal töltött csirkemell kirántva és zsírmentesen sütött krumpliból szemezgettem.

Na igen, összegezve csupa gyorsaan felszívódó szénhidrát. Ez mellett nem mozogtam semmit aktívan vagy sokáig. Nem futottam, nem edzettem...

Kérdésem hogy ez a töménytelen mennyiségű rossz CH mikor fog meglátszani rajtam? mert még mindig annyi kg vagyok mint voltam az evés előtt...

23/l

2012. júl. 16. 10:22
 1/3 anonim válasza:
Erre szokták mondani, hogy senki sem egy hétvége alatt hízott meg/fogyott le.
2012. júl. 16. 10:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Hál istennek ez egy jó kis mondás, de azért ha megnézzük miket ettem, csupa gyorsan felszívódó CH, ami zsírba épül kapásból. Tehát biztosan nem marad láthatatlan a dolog.
2012. júl. 16. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:
2012. júl. 16. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!