Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem ma, mit csináljak...

Sokat ettem ma, mit csináljak még?

Figyelt kérdés
Vendégségben voltunk, és én eleve nem úgy készültem, hogy ott zabálok, tehát itthon rendesen ettem is, aztán ott annyi fagyival meg sütivel, pogácsával megtömtek... Bűntudatom van miatta. Ennyit kb egy hét alatt eszek meg egy kis túlzással, pláne nem ennyi cukrosat. Voltam ma futni is ( amúgy mostanában rendszeresen járok ), de ez nagyon gáz? Mit csináljak még? :D
2012. júl. 15. 22:10
 1/2 A kérdező kommentje:
ja, hányingerem elmúlt, hányni meg nem tudtam. félek hogy holnapra úgy nézek ki mintha terhes lennék. :D
2012. júl. 15. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Helyes is, hogy nem tudtál hányni, nem is jó az. Ha egyszer elkezded, nagyon nehéz leállni, hiába mondaná, hogy csak "most az egyszer".

1 naptól nem lesz semmi, azalatt se fogyni se hízni nem tudsz. Holnap a mérleg többet mutathat, de ez nem hízás (csak a kaja tömege+megkötött víz a több szénhidrát, só miatt), pár nap alatt visszaáll, csak folytasd ugyanúgy ahogy eddig. Ma este meg meg feküdj le aludni, nem kell már mást csinálnod. :)

2012. júl. 15. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!