Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat ettem? Mit egyek ma...

Sokat ettem? Mit egyek ma vacsira? Egyek egyáltalán?

Figyelt kérdés
reggelire anyu csinált tojás rántottát 2 rozskenyérrel.Ebédre kicsi mákos nudlit ettem.Délután pedig dinnyét.Folyamatosan
2012. júl. 6. 19:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Fogalmam nincs mennyi kalória lehet ez, kicsi mákosnudli meg sok dinnye. A dinnye amúgy nagy szemét kcal tekintetében.

Vacsorázz mindenképpen valami fehérjét.

2012. júl. 6. 19:18
 2/12 A kérdező kommentje:
éppen azért ettem dinnyét mert nincs benne sok kalória.Tegnap a papám mamájánál voltunk és ő csinált sült csirkét panír nélkül.Abból hoztam el azt megehetem?
2012. júl. 6. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Na erre nem nagyon lehet valaszt adni, mert sok mindentöl függ az, hogy sokat ettel e kaloriaba. Az csak egy dolog, hogy a makos nudli nem tul jo ebedre. De kerdes, hogy hany eves vagy, hany kilo, mennyire vagy aktiv stb.. Mert ezek tudataban lehetne kb tudni, mennyi a napi kaloria szüksegleted. Az sem mindegy mennyi tojasbol volt a rantotta, es milyen, es mennyi zsiradekkal keszült, mert nem mindegy hogy 2 db tojas egy kk. oliva olajon, vagy 5db. tojas egy kanal zsiron, kolbaszkarikaval hagymaval erted :))) A dinnye egyalltalan nem gaz, mert jo sok folyadek, keves kaloria... a gyümölcscukor miatt meg ne aggodj, aki azzal remisztget sokmindennel nincs tisztaban, es valoszinüleg inkabb kemiailag keszült vitamintablettaval nyomja magat tele, minthogy friss, rostokban es vitaminban gazdag gyümölcsöt enne, mert jajjjj gyümölcscukor.... hizlal. Szoval kicsit reszletesebben kell irnod, a pontos valaszhoz :) Amugymeg semmikeppen se feküdj le ehen. Egyel valami feherjet. Kis turot, esetleg joghurtot, vagy valami feher husit. Halat, csirket. De ne sokat, csak hogy ne legyel ehes.
2012. júl. 6. 19:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem a csirke mehet.

A dinnyére úgy gondolok, hogy nagyon könnyen el lehet vele szállni, mert eteti magát. Biztos nem azzal tömném magam, de nyilván nem ettél 2000 kcal-t. Nem vagyok a gyümölcs ellen, sőt.

2012. júl. 6. 19:29
 5/12 A kérdező kommentje:
165-66 centi vagyok 63-64 kiló lány 16 éves.Én már kiszámoltam az alapanyagcsere szükségletem 1600 kalória volt.A rántotta két tojásból készült fél ek olajon fagyasztott zöldségmixxel. A nudli egy fél tányérnyi lehetett
2012. júl. 6. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Naja, nem mindegy mennyi tojásból. A rozskenyér viszont jó választás. A mákos nudli nem jó mert lisztes, gondolom nem teljes kiőrlésű. A dinnyével viszont tényleg könnyű el szállni. Vacsorára mindenképp fehérjedús ételt egyél és ha van otthon akkor egy kis omega3 vagy lenmagolaj.
2012. júl. 6. 19:33
 7/12 A kérdező kommentje:
de igen :) teljeskiőrlésű lisztből csinálta anyu direkt miattam
2012. júl. 6. 19:37
 8/12 A kérdező kommentje:
mit egyek a husihoz? saláta nincs itthon.Rozskenyeret vagy paradicsomot?
2012. júl. 6. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Igazából a legideálisabb az lenne ha ezek nélkül ennéd, de ha muszáj választani akk én parival enném. CH nem nagyon kéne vacsira nagyobb mennyiségben.
2012. júl. 6. 19:48
 10/12 A kérdező kommentje:
miért ?:D a paradicsomba mégis hány kalória van
2012. júl. 6. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!