Túl sokat ettem ma vacsira. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Fogyózok, illetve mértékkel eszek mindenből, tökjól bírtam az elmúlt hetet, de most, vacsira túl sokat ettem, mintha karácsonyi vacsi után lennék, úgy érzem magam. Tornázni fogok, minden nap tornázok, de mit tehetnék még a rossz érzés ellen?? :( futni ma valószínűleg nem bírok, be van borulva, asszem jön a jó kis vihar. -.-2011. júl. 15. 18:48
1/7 anonim válasza:
tornázáson kívül mást nem. egészséges és normális kereteken belül.
2/7 bix válasza:
ilyenkor pörög az agyam és önkénytelenül is felcsendül fülemben az alvin és a mókusok két ide vágó száma, az egyik a fogyókúra, a másik pedig az én mindjárt sírok...
nem nem lesz baj. túléled, a fogyó nem áll meg, told meg holnap az edzést aztán ennyi. sok sikert
3/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem áll meg, csak tippeket kértem arra, hogy esetleg hogy enyhíthetném ezt a rohadt rossz "túlettem" magam érzést.:D azért köszi az alvinos tippeket, szeretem mind2 számukat:DD
2011. júl. 15. 18:56
4/7 anonim válasza:
Az Alvin jó, én is imádom :D
Amúgy az elmúlik egy fél óra múlva :)
5/7 bix válasza:
tolj rá egy krémest és máris nem a vacsi miatt lesz para:D komolyan kell venni ez tény, de ez azért már durva. becsúszott, nem tudtál nemet mondani, ennyi. ember vagy. ha nem sokszor fordul elő, akkor most már tök mindegy nem? nyugtasson meg a tudat hogy holnap kettőzött erővel fogsz edzeni hogy ledolgozd ez a tékozlást:) a klasszik alvin meg for president természetesen:D
6/7 A kérdező kommentje:
úgylátszik itt mindenki alvin fan. :D köszi a bíztatást, csak félek, a végén tényleg magamba tömök még egy krémest, vagy valami akármilyen édességet, csak az a baj, hogy már csak kakaó van:D
2011. júl. 15. 19:09
7/7 anonim válasza:
Áh, ne tedd :D
Amúgy jó tipp: ha ehetnéked van unalomból, hallgass Alvint :D
(nem ide kapcsolódik, csak ha már ennyire Alvin fan mindenki xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!