Ha pl egy cukros sütiről mondjuk babapiskótáról leszedema cukrot az ugye kevésbé hízlal?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 11:59
1/3 anonim válasza:
aha, kb 0,5 % kaloriát leszed...nagyon fogyis lesz...
attol h leszeded a tetejéről, még a tészta tele van cukorral, liszttel, egyéb enegiával...jajjj
2/3 A kérdező kommentje:
oké, nagyon köszönöm ezt a szakmabeli választ talán én sem írtam le mindent..nem fogyókúrázok (csak nem tudtam hova írni ezt a kérdést),hanem tartani akarom a testzsírszázalékom, a kocka hasam miatt és nem nagyon akarok ilyen nagyon cukros ételt enni, csak ritkán ha megkívánom és kiváncsi voltam, hogy így talán kevésbé rakódik le bennem mert kevesebb a cukor is.
2009. júl. 13. 12:19
3/3 anonim válasza:
100 g Babapiskóta 389 kcal, összetétele: 9,7 g fehérje 77,7 g szénhidrát 4,4 g zsir. Ha ebböl a 77,7 g szénhidrátból 10 g-ot lekapirgálsz, az majdnem semmi különbséget nem okoz. Egyél meg egy vagy két darabot, ha nagyon kivánod, akkor viszont a cukorral együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!