Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Babát szeretnénk a férjemmel,1...

Babát szeretnénk a férjemmel,10kg felesleg van rajtam. Hogy adhatnék le belőle úgy, ha teherbe esek ne legyen baja a babának?

Figyelt kérdés

1 éve nem sikerül a baba, sokféle vitamin és egyéb termékenységet segítő tea bogyó hatására megnőtt az étvágyam, így följött 10 kiló ami zavar.164cm 70kg vagyok.

6 éve szinte alig sportoltam félek most belevágni a mozgásba. Nem tudom mivel nem ártok a fogantatásnak. Ötleteket kérnék. Előre is köszönöm a válaszokat. Szép napot mindenkinek.

2009. júl. 13. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz jobbat csinálni, mint elkezdeni sportolni - elöször csak könnyebbeket, de igy le is tudsz fogyni, meg a baba-esélyek is nönek töle.
2009. júl. 13. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fogantatásnak sporttal nem ártasz. Ha meg várandós leszel, kérdezd meg a dokit, hogy mit és meddig sportolhatsz. Szóval diéta! Gondolom te is tudod, hogy mi az ami nagyon hízlal, liszt, cukor, szóval szénhidrát. Na ezeket kell csökkenteni. Nem teljesen elhagyni, csak csökkenteni, és főleg délelőtt bevinni. Reggelire nyugodtan ehetsz teljeskiörlésű kenyeret 2-3 szeletet, felvágottal, zöldséggel. Tízóraira vmilyen gyümölcs, ebédre hús, salátával, zöldséggel. Uzsonna zöldség, gyümölcs. Vacsira ugyanaz, mint délben, csak kevesebbet. Igyál sok folyadékot, kb. 2-3 liter szénsavmentes vizet. A lényeg, hogy naponta többször egyél, és felejtsd el a 6 után nem eszem semmit hülyeséget. Kivéve, ha már 8-kor leszoktál feküdni! :)A sport: bármilyen aerob (zsírégető) edzés, amit szívesen csinálsz. Ez lehet, futás, gyorsgyaloglás, kerékpár, aerobic, tánc bármi. A lényeg, hogy legalább 40 percig csináld egyfolytában, és legalább heti 3x. Ezeket akkor is nyugodtan csinálhatod, ha esetleg teherbe esnél, bár azt gondolom, max. egy hónap után úgy is észreveszed!:) A sórognőm 4 hónapig kocogott, utána 7. hónapig gyorsgyalogolt. A doki külön javasolta neki a mozgást. A barátnőm pedig 7 hónapig teniszezett, és semmi baja sem lett. Sőt. De azért konzultálj mindenképpen a dokival.
2009. júl. 13. 10:25
 3/5 anonim válasza:
Szia! Én csak biztatni tudlak, 30 kiló+ mellett akkor estem teherbe, mikor már lemondtunk a babáról,és időpontot akartunk kérni meddőségi vizsgálatra. Azóta van egy 2,5 éves és egy 6hós gyerkőc, a tíz éves lányom mellett. Ja és 162cm magassághoz 91 kiló. :-))
2009. júl. 13. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Hello, én javaslom az update-et, a norbi a 2-ik (Titok 2) könyvében ír róla amikor Réka terhes volt, illetve van Rékának kismama videója.

22/F

2009. júl. 13. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de 10 kg feleslegtől a babának semmi baja nem lesz. Inkább a terhesség alatt vigyázz, hogy ne jöjjön fel sok. A fogantatásnak nem árt a sport, nem a kilókra kell fogni, hogy nem jön a baba, mert ez nem olyan extrém túlsúly, ami befolyásolná.
2009. júl. 14. 03:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!